Ten Hag reakciója a Fulham legyőzésére

Erik ten Hag úgy érzi, hogy a Manchester United "a kezdő sípszótól a végéig" biztos teljesítményt nyújtott a Craven Cottage-en, ahol 1-0-ra legyőzték a Fulhamet.


Érzés a lefújáskor

"Természetesen ez most egy jó érzés. Győzni mindig az. De a teljesítmény is jó volt. Ez egy kulcsfontosságú győzelem és egy biztos teljesítmény volt tőlünk."

 

A csapat karaktere

"Ez a csapat jó szellemiséggel rendelkezik, erős és a tagjai harcolnak egymásért. Szerintem ez most az egész mérkőzésre igaz volt. De mint mondtam, biztos produkció volt. A labda birtokában dominálni tudtuk a mérkőzést, ahogyan a presszinggel is, pedig egy olyan jó csapat, mint a Fulham ellen ezek nem könnyű dolgok, mert ők nagyon jók a labdával. De a presszingünk működött."

 

 

Elejétől a végéig

"Mindig nagyszerű dolog egy mérkőzés utolsó pillanataiban gólt szerezni. Azt szoktam mondani, hogy az gyakorlatilag döntetlen állást követően eldönti a találkozó végkimenetelét, de mi már a mérkőzés kezdetén, nagyon gyorsan is eredményesek tudtunk lenni. Azt mondhatjuk, hogy a kezdő sípszótól a végéig jó játékkal rukkoltunk elő."

 

Lendület a dán vendégjátékra

"Ezt most magunkkal visszük. És ezt mondtam a csapatnak is. De erre a hozzáállásra van szükség minden egyes mérkőzésen. Nincsenek könnyű találkozók, ezt mi is tudjuk. De ma a mi javunkra íródott a történet és ezt fel kell használnunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!