Manchester United U21 - Everton U21 1-3

A Manchester United U21-es csapata 3-1-es győzelmet aratott az Everton felett a Premier League 2-ben, a Leigh Sports Village-ben rendezett összecsapáson.


A Vörös Ördög ifjak csatára, Joe Hugill nyitotta a gólok sorát, amikor Sam Murray-től kapott labdát, majd az Everton kapusa, Fraser Barnsley mellett a kapuba vágta azt.

 

A United csapatkapitánya, Shola Shoretire aztán a 30. percben megduplázta a hazaiak előnyét. A United szabadrúgást szerzett az ellenfél térfelén, majd a felugró Toffees védősor alatt a háló bal sarkába lőtt.

 

A szünet előtt még egy szögletet követően Isak Hansen-Aaroenhoz került a labda, de a fiatal norvég a léc fölé lőtt.

 

A második félidő elején az Evertonnak sikerült megingatnia a hazaiak előnyét. A vendégek ellentámadását követően a kékek szélsője, Sean McAllister vette át a labdát a jobb szélen, majd lecsúszott keresztlabdája utat talált Elyh Harrison kapujába.

 

A 79. percben Hugill ismét eredményes tudott lenni és visszaállította a kétgólos előnyt. A kilences számú játékos a hatoson kívül kapta meg a labdát a szélső Mateo Mejia-tól, és két érintéssel megszerezte Travis Binnion csapatának eredményes délutánjának utolsó gólját.

 

Összefoglaló:

United: Harrison; Nolan (Kambwala, 62), Aljofree, Murray, Bennett; Shoretire (c), Collyer, Hansen-Aaroen (Huddlestone, 73); Mejia, Hugill, Ennis (Mather, 46).

Nem használt cserék: Wooster, Curley.

Gólok: Hugill 7, 79, Shoretire 30 | McAllister 53.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!