Csapathírek a Luton meccs előtt

Erik ten Hag megerősítette, hogy Jonny Evans hiányozni fog a Manchester United szombati, Luton Town elleni bajnokijáról.


Az észak-ír válogatott játékost 13 percnyi játék után kellett lecserélni szerdán, a Vörös Ördögök 4-3 arányban elveszített FC Copenhagen elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésén.

 

Evans egy labda felé való lépésben húzódott meg, helyét pedig Raphael Varane vette át csereként, ám a sérülésének súlyossága azonban még nem derült ki.

 

Ettől függetlenül Ten Hag azt elárulta, hogy a 35 éves játékos problémája olyan jellegű, amely okán mindenképpen kihagyni kényszerül a Kalaposok elleni összecsapást.

 

Sérülése ráadásul kétségessé teszi a 2024-es európa-bajnoki selejtezőkön való részvételét is az észak-ír válogatott színeiben.

 

"Jelen pillanatban még nem rendelkezünk a teljes vizsgálati eredménnyel és nem ismerjük a pontos részleteket, de holnap semmiképpen se számíthatok rá" - kezdte Erik hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján.

 

"Nem tudom megmondani [hogy csatlakozhat-e az észak-ír válogatotthoz], mert még nem fejeztük be a vizsgálatokat."

 

 

Miután Dániában a kispadról már beállhatott, így Varane tűnik a legvalószínűbb helyettesnek, de Victor Lindelöf is pályára léphet majd a Premier League-ben.

 

A svédnek betegség miatt kellett kihagynia a Fulham múlt hétvégi, 1-0-s legyőzését és nem lehet ott akkor a pályán Marcus Rashford se, aki ezúttal már számításba vehető lesz, a hét közben összeszedett piros lapja ugyanis csak az európai kupaporondra jelent számára eltiltást.

 

Amad, Casemiro, Tyrell Malacia, Lisandro Martinez és Luke Shaw továbbra is sérültek.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!