Ten Hag: Mountnak vissza kell verekednie magát a kezdőbe

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag kihívás elé állította középpályását, Mason Mountot azt illetően, hogy szerezze vissza kezdőcsapatbeli helyét.


A holland szakember elismeri, hogy a nyári igazolás sérülése nagyon rossz pillanatban, az első bizonyítási és beilleszkedési periódusában történt új klubjánál, legutóbb pedig a Newcastle United elleni Ligakupa mérkőzésen lehetett kezdő.

 

Azt követően, hogy az FC Copenhagen ellen szerdán, 4-3-re elveszített Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen kései csereként szállhatott be, Mount abban reménykedhet, hogy a jövő héten kezdődő válogatott szünet előtti utolsó, Luton Town elleni mérkőzésen is szerephez juthat.

 

"Semmit sem változtak" - válaszolta Ten Hag arra a kérdésre, hogy módosultak-e az elvárásai Mount kapcsán a játékos leigazolása óta.

 

 

"Éppen csak megkezdte a szezont és már megsérült."

 

"Egy új játékos szempontjából a lehető legrosszabb pillanatban sérült meg, mert ez hátráltatta a beilleszkedési folyamatát."

 

"Ez egy visszalépés volt - neki és nekünk is. Most vissza kell küzdenie magát a kezdőcsapatba."

 

A 24 éves játékos nagyon keményen dolgozik azért Carringtonban, hogy a Kalaposok elleni szombat délutáni összecsapáson ez sikerülhessen neki.

 

"Volt néhány meccse kezdőként, legutóbb például a Newcastle ellen a múlt héten" - tette hozzá.

 

"De vannak más tényezők is, amik szerepet játszanak és mint mondani szoktam, egy sérülés esélyt jelenthet mások számára, hogy bizonyítsanak és több lehetőséget kapjanak. Ilyenkor nem tehetsz mást, mint hogy kivárod azt, amíg újra játszhatsz."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Luton Town

Premier League, 12. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!