Ten Hag reakciója a Luton legyőzésére

Erik ten Hag elmondta gondolatait a Manchester United Luton Town elleni 1-0-s győzelméről.


A menedzser úgy érezte, hogy a győzelemnek meggyőzőbbnek kellett volna lennie, de elégedett volt azzal a karakterrel, amit a csapat mutatott, és Andre Onana újabb kapott gól nélküli mérkőzésével.

 

Victor Lindelof 59. percben szerzett találata döntőnek bizonyult, annak ellenére, hogy mindkét félidőben számos lehetőséget elpuskáztunk.

 

HARCOLNUNK KELLETT

"Természetesen elégedettek vagyunk a győzelemmel. Könnyebbé tehettük volna az életünket, ha korábban betalálunk. Sok lehetőséget alakítottunk ki, de sokáig tart, amíg először betalálunk, és a másodikat nem is tudtuk megszerezni. Mindig nehéz, amikor a közeleg a vége, és az ellenfél vérszemet kap, ilyenkor egy labda a mezőnyben megváltoztathatja a meccs végeredményét. Szóval a végsőkig kellett küzdenünk, ezért dicséret a csapatnak."

 

MEGÉRDEMELT VOLT

"Azt hiszem, a két félidőben hét-nyolc nagyon komoly lehetőséget alakítottunk ki, amiket nem lőttünk be. De a végén harc és küzdelem volt, így nem kaptunk gólt. Tudod, bármely csapat képes egy gólt találni, még akkor is, ha nem érdemelte volna meg a Luton. Keményen dolgoztak, de úgy gondolom, hogy mi irányítottuk és diktáltuk a játékot.”

 

GYŐZTES TALÁLAT

"[A befejezés?] Nagyon jó volt. Nagyon jól játszott Lindelof a középső védő poszton a társával, Harry Maguire-rel. Valamint Scott McTominay elöl. Fontos volt, hogy Victor ilyen jó meccset játszott és gólt szerzett."

 

 

A CSATÁROK GÓLJAI JÖNNI FOGNAK

"Jó lehetőségeket alakítottunk ki, és ez nagyon jó, és [Rasmus] Hojlund már öt gólt szerzett a Bajnokok Ligájában. Biztos vagyok benne, hogy a Premier League-ben is képes lesz erre. Marcus [Rashford] tudja, hogy mindig gólt fog szerezni. Jelen pillanatban nem lő gólokat, de jönni fognak, amíg lehetőségeket teremtünk, jönni fognak. Meg vagyok róla győződve."

 

A VÁLOGATOTT SZÜNET UTÁN

"Amikor visszatérünk, három nagy idegenbeli mérkőzés vár ránk [Everton, Galatasaray és Newcastle United], és erre fel kell készülnünk. Úgy gondolom, hogy nem vagyunk olyan rossz helyzetben, még akkor sem, ha a szezon kezdete óta nem játszunk jól. Amint elkezdünk jól játszani - és ez el fog jönni - azt hiszem, versenyben leszünk a legjobb négy közé kerülésért."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!