Ten Hag eltiltása

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag nem kételkedik abban, hogy az edzői stáb tökéletesen alkalmas arra, hogy átvegye a csapat irányítását, amikor a válogatott szünet után ő az eltiltását tölti.


A menedzser az Old Traffordon, a Luton Town ellen 1-0-ra megnyert mérkőzésen begyűjtötte idei harmadik sárga lapját, miután korábban a Tottenham és az Arsenal elleni észak-londoni rangadón is figyelmeztetést kapott.


Erik csalódott volt, amikor egy bedobás kapcsán a Kalaposok javára döntöttek a második félidőben, amely félidő végül elég feszültre sikeredett, csak egy gól választotta el a feleket annak ellenére, hogy a Vörös Ördögök domináltak, különösen az első félidőben.

 

Ez egy mérkőzésre szóló eltiltást jelent, amelyet a következő Premier League találkozónkon, a november 26-i, Everton elleni idegenbeli mérkőzésen kell letöltenie.


"Igen, így van ez" - mondta a beIN Sportsnak. "Szóval ezt el kell fogadnom. Nem szép, de biztos vagyok benne, hogy fel fogunk készülni az Evertonra, az edzői stábom pedig átveszi a feladatot, ők nagyon is alkalmasak ennek elvégzésére."

 

"Ez egy olyan pillanat volt, ami annyira egyértelmű, hogy bedobás volt" - részletezte Ten Hag a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón. "De ez volt a második alkalom. Közel voltam, és annyira egyértelmű és nyilvánvaló volt, hogy a mi labdánk volt. Én ezt szóvá tettem, ezért kaptam büntetést."

 


Arra a kérdésre, hogy adna-e pénzbüntetést magának, Erik így válaszolt: "Ha a játékosok piros lapot kapnak, valószínűleg kapnának. De egy sárga lapért nem kapnak pénzbüntetést. Van egy bizonyos pont, amikor el kell fogadni a döntéseket, amit most nekem is el kell fogadnom."


Victor Lindelof második félidei találata elégnek bizonyult ahhoz, hogy újabb három pontot szerezzenek a Vörös Ördögök, méghozzá a körülményekhez képest nehezen megszerzett három pontot.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!