Blackburn U18 - Manchester United U18 0-3

A Manchester United U18 csapata szombaton a Blackburn Rovers otthonában aratott 3-0-s győzelmet és ezzel tartja veretlenségét az U18-as Premier League North bajnokságában és vezeti a tabellát.


Victor Musa nyitotta meg a gólcsapot mindössze két perc játék után a Brockhallban, miután büntetőt ítéltek meg a javára a vele szemben elkövetett szabálytalanságot követően.

 

A United előnyét a 72. perc után növelték kettőre, miután Jayce Fitzgerald szöktette Musát, aki egy az egyben mehetett kapura. A 17 éves csatár megkerülte Solomon Honor kapust, majd éles szögből a kapuba vágta a labdát.

 

Nem sokkal később aztán már mesterháromasának örülhetet, miután Musa közelről vette be Honor kapuját, miután Fitzgerald első próbálkozását hárítani tudta.

 

Nyolvc mérkőzéséből nyolcat megnyert az U18-as csapat és vezeti a tabellát, ráadásul úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszott a második helyezett Liverpoolnál. Legközelebb a Wolves U18 csapatát fogadja otthon december 2-én 12:30-kor. 

 

Összefoglalás:

 

United: Myles; Devaney, Jackson, Munro, Amass; Fitzgerald, Fletcher; Sharpe (Missing, 60), Curley (Ogunneye, 60), Musa; Biancheri (Baumann, 72).

Nem használt cserék: Murdock, Nolan.

Lap: Amass, Curley.

Gólok: Musa 3, 72, 78.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!