Ten Hag: Hitet meríthetünk az idegenbeli formánkból

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag szerint csapata képes lesz megbirkózni következő három mérkőzésük "ellenséges" környezeteivel.


A Vörös Ördögökre sorozatban három idegenbeli mérkőzés vár, amelyek közül az elsőre vasárnap, az Everton vendégeként kerül majd sor, akik hirtelen a bajnokság kiesőzónájában találtak magukat, miután adminisztratív szabálytalanság miatt 10 pontot levontak tőlük.

 

Ezt követően Törökországba, a Galatasaray-hoz látogatnak Bajnokok Ligája mérkőzés keretében a manchesteriek, ahol csak a győzelem lesz elfogadható eredmény számukra, majd a Newcastle ellen zárják idegenbeli turnéjukat.

 

A beIN SPORTSnak szerdán adott nyilatkozatában Ten Hag arról beszélt, hogy az idei idegenbeli formájukból hitet meríthetnek az előttük álló feladatokra. A Vörös Ördögök sorozatban három Premier League mérkőzést tudtak megnyerni, sorrendben a Burnley, a Sheffield United és a Fulham ellen és 40 percig Koppenhágában is úgy tűnt, hogy meglehet a negyedik sikerük is. 

 

"Minden mérkőzés nagyon fontos, de az eddigi idegenbeli mérlegünk nagyon jó" - kezdte.

 

"Hitet és önbizalmat meríthetünk ebből ezekre a mérkőzésekre."

 

"De előbb mérkőzésről-mérkőzésre kell haladnunk és az első összecsapás - az Everton ellen - a legfontosabb számunkra, amelyet már nagyon várunk."

 

 

A Galatasaray elleni európai kupamérkőzés kulcsfontosságú erőpróba lesz a United számára, ahol ugyanolyan zajos hangulattal kell majd megküzdeniük, mint a válogatott szünet előtti Copenhagen elleni mérkőzésen.

 

Marcus Rashford vitatható kiállításáig a manchesteriek 2-0-ra vezettek és irányításuk alatt tartották az eseményeket, emellett pedig a csapat a szezonban legjobb játékával rukkolt addig elő.

 

"Látható volt, hogy ennek a csapatnak megvan az ahhoz szükséges karaktere és személyisége, hogy megbirkózzon az olyan ellenséges hangulatokkal is, mint amilyen a koppenhágai is volt" - tette hozzá.

 

"Képesek vagyunk rá, eléggé otthonosan érzem magamat [idegenben is]."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Everton - Manchester United

Premier League, 13. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!