Friss hírek a dán duó kapcsán

Erik ten Hag beszámolt két játékos sérülésének állapotáról a vasárnapi, Everton elleni látogatás előtt.


A menedzser megerősítette, hogy Christian Eriksennek még több időre van szüksége ahhoz, hogy visszatérhessen, míg Rasmus Hojlund bevethetősége a Goodison Parkban továbbra is bizonytalan.

 

A dán duó a szünetben kihagyta hazája válogatott mérkőzéseit, a dánok pedig kiharcolták a jövő nyári németországi Európa-bajnokságon való részvételt.

 

Mindketten megsérültek a Luton Town ellen legutóbbi, 1-0-s győzelmünk során, és keményen fognak dolgozni azért, hogy újra fittek legyenek, mivel sűrű program vár rájuk, hiszen a vasárnapi Mersey-parti tesztet a Galatasaray és a Newcastle United elleni kirándulások követik.

 

Eriksen térdsérülést szenvedett, míg Hojlundot egy izomhúzódás miatt kellett lecserélni a Kalaposok elleni mérkőzés záró szakaszában.

 

"Christian felépülése egy kicsit tovább fog tartani" - mondta Erik ten Hag a Premier League-nek. "Eltart néhány hétig, amíg visszatér."

 

 

"Rasmus Hojlund, nem áll rosszul. Az Everton elleni visszatérése bizonytalan, de dolgozunk rajta. Nem vagyunk biztosak benne, hogy meg tudja-e csinálni, de remélhetőleg a következő héten visszatér a csapatba."

 

A klub korábbi, november 13-án kiadott közleménye szerint Eriksen egy hónapot fog kihagyni, Hojlund pedig remélhetőleg november vége előtt visszatér.

 

Remélhetőleg Hojlund jövő kedden el tud utazni Isztambulba, és nem csak azért, mert már öt gólnál jár a Bajnokok Ligájában. A Vörös Ördögök Marcus Rashfordot nélkülözik a Galatasaray elleni összecsapáson, miután az FC Copenhagen ellen vitatott piros lapot kapott.

 

Ten Hag pedig a vasárnapi, Everton elleni összecsapáson lesz eltiltott, és nem lesz ott a pálya szélén, miután a szezonban már három sárga lapot gyűjtött össze.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!