Ki helyettesíti Ten Hagot vasárnap?

Erik ten Hag megerősítette, hogy Mitchell van der Gaag segédedző lesz a főnök a pálya szélén a Manchester United vasárnapi, Everton elleni kirándulásán.


Ten Hag egymeccses eltiltását tölti, miután ebben a szezonban három sárga lapot kapott a Premier League-ben, a Tottenham Hotspur, az Arsenal és a Luton Town elleni mérkőzéseken.

 

A menedzser nem foglalhatja el szokásos helyét a kispadon a Goodison Parkban megrendezésre kerülő találkozón, bár a rendezői páholyból nézheti a mérkőzést, és egy kommunikációs eszköz segítségével utasításokat adhat a stábjának. A mérkőzés előtt és után, valamint a félidőben is beléphet az öltözőbe.

 

 

A Premier League-ben a United a legjobb formában lévő csapat, az utolsó öt meccsből négy győzelmet szerzett, bár a hétvégi házigazdák valószínűleg fel lesznek tüzelve, miután a Premier League a válogatott szünetben 10 pontot levont tőlük, mert megszegték a liga pénzügyi szabályzatát.

 

A holland a mérkőzés előtt a MUTV-nek adott interjújában elárulta, hogy honfitársa, van der Gaag fogja helyettesíteni őt a pálya szélén.

 

Miközben arról beszélt, hogy egy alternatív nézőpontból figyeli a mérkőzést, Ten Hag megismételte, hogy bízik a nagy tapasztalattal rendelkező stábjában, amelyben Steve McClaren segédedző is helyet kapott.

 

"Eléggé magabiztos vagyok. Még jobb rálátásom lesz a pályára, de nagyon jó háttércsapatunk van" - mondta.

 

"Nagyon rátermettek és tapasztaltak, így tudják, mit kell tenniük. Ez nem fogja befolyásolni a játékunkat."

 

Van der Gaag az Ajaxnál és a Unitednél is Ten Hag asszisztense volt, vezetőedzőként pedig több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik.

Portugáliában a Maritimónál és a Belenensesnél szerzett tapasztalatokat, majd egy rövid ciprusi kitérő után visszatért szülőhazájába, Hollandiába, ahol az FC Eindhoven, az Excelsior, a NAC Breda és az Ajax ifjúsági csapatait irányította.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!