Csapathírek az Everton meccs előtt

Andre Onana pénteken edzett, és Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere szerint az Everton elleni mérkőzésen már bevethető lesz.


A kameruni válogatott kapus a múlt héten sérült meg a Mauritius elleni 3-0-s győzelem alkalmával. Távozott a válogatottól és kihagyta az ezt követő, Líbia elleni 1-1-es döntetlenre végződő világbajnoki selejtezőt.

 

Onana a United egyetlen játékosa ebben a szezonban, aki mind a 18 eddigi mérkőzésen kezdett és végigjátszott annak ellenére, hogy a Vörös Ördögöknél Tom Heaton és a nyáron szerződtetett Altay Bayindir is ott van a padon.

 

Ten Hag megerősítette, hogy a legutóbbi, carringtoni edzés után 24-es számú játékosunk túl van a sérülésen, és készen áll a Toffees elleni találkozóra.

"Andre rendben van. A mai edzésen pályára lépett, szóval jól van" - mondta Erik a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón az újságíróknak.

 

További jó hír, hogy a védő Luke Shaw is elég fitt ahhoz, hogy a Mersey-parton a keret tagja legyen. Shaw szerepelt az idei szezon első két találkozóján, a Wolves és a Tottenham ellen, de a balhátvéd három hónapja hiányzik izomprobléma miatt. Az elmúlt két hétben keményen dolgozott az edzőbázison, és Ten Hag megerősítette, hogy Sean Dyche csapata ellen bevethető.

 

 

Rasmus Hojlund is részt vett az edzésen, de még nem tudni, hogy bevethető lesz-e, miután izomhúzódás miatt kihagyta Dánia két válogatott mérkőzését.

 

"Rasmus közel van a visszatéréshez, edz, kint van a pályán" - tette hozzá Ten Hag. "Nagyon jól halad, a meccsig azonban várnunk kell, hogy végleges döntést hozzunk."

 

Jonny Evans még mindig nem léphet pályára, miután megsérült a legutóbbi, FC Copenhagen elleni vereségünk alkalmával, bár a visszatéréstől nem áll messze.

 

Mason Mountot pedig a találkozó előtt fogják megvizsgálni.

"Mason összeszedett egy apróbb sérülést, így fel kell mérnünk, hogy bevethető-e a mérkőzésen vagy sem" - mondta Ten Hag pénteken a klubmédiának.

 

Casemiro, Christian Eriksen, Tyrell Malacia és Lisandro Martinez továbbra is hiányzik.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!