Csapathírek a Galatasary meccs előtt

Erik ten Hag megerősítette, hogy Antony és Rasmus Hojlund is ott lesz a Manchester United keretében Isztambulban a holnapi, Galatasaray elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen.


A páros mindkét tagja részt vett a kedd reggeli, sajtónyilvános edzésen, miután felépültek sérüléseikből és így ők is ott vannak azon 20 játékos között, akik útnak indultak Manchesterből Törökországba.

 

Mindkét játékos kihagyni kényszerült az Everton 3-0-s legyőzésével végződött vasárnapi, Goodison Parkban rendezett bajnokit, miután Antony múlt héten egy edzésen szenvedett sérülést, Rasmus Hojlund pedig még a válogatott szünet előtti utolsó, Luton Town elleni összecsapáson összeszedett problémájából lábadozott.

 

A RAMS Parkból majd eltiltás miatt hiányzó Marcus Rashford hiányában különösen jókor jön majd Hojlund visszatérése, emellett pedig a dán támadónál senki nem szerzett több gólt a legrangosabb európai kupasorozat idei kiírásában.

 

A Vörös Ördögök 11-ese holtversenyben vezeti a góllövőlistát az Atletico Madrid csatárával, Alvaro Morataval, négy meccsen szerzett öt találatával.

 

 

Hivatalos sajtótájékoztatóján más hír nem látott napvilágot Erik ten Hag részéről a United több hiányzója kapcsán.

 

Így tehát Casemiro, Christian Eriksen és Jonny Evans se lép már pályára ebben a hónapban, míg Amad, Tyrell Malacia és Lisandro Martinez hosszabb távon nem bevethetőek.

 

A hétvégét megelőzően Mason Mount neve is felkerült a maródiak listájára, a csapat 7-ese ugyanis egy edzésen megsérült.

 

Visszatérhetett viszont az Everton ellen a csapatba hosszú idő után Luke Shaw, aki így a 2023/24-es szezonban első Bajnokok Ligája megmérettetésére is készülhet.

 

A középpályán számításba vehető lesz Kobbie Mainoo is, aki ha Liverpool után Isztambulban is bekerül a kezdőbe, akkor első európai kupamérkőzésén bizonyíthat majd.

 

Menedzsere ezzel kapcsolatban elmondta, a tinédzserre nem lesz hatással a várhatóan ellenséges törökországi hangulat:

"Nem félünk. Ha a játékosaink elég jók, akkor elég idősek is ahhoz, hogy pályára lépjenek." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Galatasaray - Manchester United

Bajnokok Ligája csoportkör, 5. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!