Ferdinand nem aggódik

Ferdinand szerint a Manchester United új igazolásai, David de Gea, Phil Jones és Ashley Young biztosítani fogják a fejlõdést a csapat számára.


Sir Alex Ferguson az idén nyáron nem tétlenkedett és 50 millió font értékében három játékost csábított a klubhoz, ezzel megelõzve a költekezésben a klub nagy riválisait, a Chelsea-t, az Arsenalt és a Manchester Cityt.

 

A Blackburn volt védõjé, Phil Jones, az angol válogatott Ashley Young és a spanyol U21-es kapus, David de Gea is az Old Traffordra tette át székhelyét idén nyáron, hogy pótolják a szezon végén visszavonuló Edwin van der Sart és a múlt héten a Sunderlandbe távozó John O'Shea, Wes Brown duót.

 

Még egy új arc érkezése várható és a legtöbbet emlegetett játékosok Wesley Sneijder, Samir Nasri és Luka Modric voltak eddig, akik mind rajta vannak Sir Alex radarján, mint  a szezon végén visszavonult Paul Scholes potenciális utódai.

 

Rio Ferdinand bár egy megújult United részese lesz a következõ szezonban, úgy érzi, Ferguson minden tekintetben a legjobban cselekedett.

 

 

"Ez az, amire a klubnak szüksége van" - mondta a korábbi angol válogatott csapatkapitány.

 

"Hárman visszavonultak legtapasztaltabb játékosaink közül, így a menedzser megerõsített bizonyos pozíciókat a pályán."

 

"Ez a klub mindig fejlõdik. Ez az, ami történik, mióta itt vagyok. Részese voltam ennek a folyamatnak."

 

"Ezt a célt szem elõtt tartva kell cselekedned. Ez nem a személyes érzelmeidrõl szól, hanem a klubról, hogy minél jobbak legyünk, szilárdabbak és rajta maradjunk a siker útján, melyet évek óta taposunk."

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!