Bruno: Jobban kell irányítanunk a meccseket

Bruno Fernandes úgy véli, az irányítás bizonyos hiánya sokba került a Manchester Unitednek a Bajnokok Ligája idei csoportkörében.


A Vörös Ördögök kétszer is kétgólos előnyben voltak a Galatasaray ellen, a United kapitánya asszisztált Alejandro Garnacho góljához, majd maga is a hálóba talált az első 20 percben Isztambulban.

 

A szünet előtt Hakim Ziyech egy szabadrúgással megfelezte a hátrányt, de Scott McTominay ezután Aaron Wan-Bissaka labdájából ismét megduplázta előnyünket.

 

Egy újabb Ziyech beadást Kerem Akturkoglu remek találata követett, és mivel a United a záró szakaszban valahogy nem tudott negyedik gólt szerezni, Erik ten Hag csapata az idei szezonban ismét győzelmi pozícióból veszített pontokat.

 

Kapitányunk elismerte, hogy a játékos irányítása nem volt megfelelő, a Vörös Ördögök az odavágó mérkőzésen, és az FC Copenhagen ellen Dániában is előnyből kaptak ki.

 

 

"Sajnálom, hogy őszinte legyek" - mondta csalódottan Bruno a RAMS Parkban.

 

"Nem akarok túl negatív lenni, de amit a Bajnokok Ligájában csináltunk, az nem elég. Irányítanunk kell a meccseinket, minden alkalommal."

 

"Nem ez az első ilyen meccsünk. Még Koppenhágában is, megértem, hogy egy játékossal kevesebben voltunk, de 3-2-re vezettünk, és be kellett volna biztosítanunk a győzelmet."

 

"Meg kell értenünk, hogy egy ilyen mérkőzésen, egy ilyen helyzetben elég okosnak kell lennünk, és jobban kell irányítanunk a játékot."

 

Amikor arról kérdezték, hogy a Unitednek vannak-e fájó pontjai az A csoport korábbi mérkőzéseiről, Fernandes inkább külön-külön nézte az egyes mérkőzéseket.

 

Úgy érezte, hogy még a 3-3-as állásnál is győzelmet arathattunk volna Törökországban a mérkőzés végén, ha a megfelelő időben a megfelelő passzt választottuk volna.

 

"Minden alkalommal, amikor gólt kapunk, sok esélyünk van arra, hogy újra gólt szerezzünk" - tette hozzá Bruno.

 

"Azt hiszem, a meccs végére körülbelül négy lehetőségünk volt arra, hogy gólt szerezzünk."

 

"Fel kell emelnünk a fejünket, és meg kell értenünk, hogy néha találhatunk egy másik passzt, egy szabad játékost, megpróbálhatjuk megjátszani azt, aki a legjobb helyzetben van, és nem mi magunk próbáljuk megoldani."

 

"Először a csapat érdekeit kell néznünk, és utána magunkét."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!