Ten Hag reakciója a Galatasaray elleni döntetlenre

Erik ten Hag elégedett volt csapata teljesítményével, de bírálta a védelmi hibákat a Galatasaray elleni 3-3-as döntetlent követően.


A Vörös Ördögöknek két alkalommal is sikerült két gólos előnyre szert tenniük a Rams Parkban, de legnagyobb bánatukra csupán 1 ponttal tudtak távozni az utolsó előtt csoportmérkőzésről.

 

Ez azt jelenti, hogy decemberben, a Bayern elleni, Old Traffordon megrendezésre kerülő összecsapáson győzelemre, a csoport másik mérkőzésén pedig a United javát szolgáló eredményre lesz szükség a továbbjutáshoz.

 

HÁROM PONTOT KELLETT VOLNA SZEREZNÜNK

"Győztes pozícióban voltunk, végül pontokat veszítettünk. Három ponttal kellett volna távoznunk, ez egyértelmű. Ez több meccsen is így volt. Otthon a Galata ellen és idegenben a Koppenhága ellen is jól játszottunk, amiért dicséret illeti a csapatot, de ugyanebben a pillanatban kritizálnom is kell a csapatot és magunkat, az edzői stábot is, és magamat, mint menedzsert is. Nem védekezünk elég jól. 3-1-re vezettünk és nem engedhetjük meg magunknak az ilyen hibákat."

 

TANULNUNK KELL A HIBÁKBÓL

"Szerintem minden gólnak megvan a maga története. Az első, amikor nem blokkoljuk a támadó játékost, a másik egy szabadrúgás. Egy felesleges szabadrúgás. A harmadiknál pedig a jól szervezettek vagyunkból kimozdulunk és túlterhelnek minket. Ezek soha többé nem történhetnek meg, ilyen hibákat nem lehet véteni. A Bajnokok Ligájában ezt büntetik az ellenfelek, tehát ebből tanulni kell."

 

A MUTATOTT JÁTÉK

"Javítani fogunk azon, hogy ne kapjunk túl sok gólt, a csapat stílusával azonban elégedett vagyok. Proaktív, dinamikus és bátor. Szóval ezt figyelembe véve elégedett vagyok a teljesítménnyel. Sok lehetőség volt és a végén még megnyerhettük volna a meccset Scott, vagy Pellistri lehetőségeinél. Nagy lehetőségek voltak és nem a szerencsén, hanem a jó futballon múlott."

 

 

FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

"Mindig én vagyok a felelős, én hozom a döntéseket, de azt is tudom, hogy egy projektben vagyunk. Haladunk előre, fejlődünk, szóval ezt nézve reménykeltő a szituáció. Helyes az irány, tudom merre kell mennünk és milyen lépéseket kell megtennünk. Biztos vagyok benne, hogy hosszú távon sikeresek leszünk. Ha pedig a BL-ben akarunk maradni, akkor meg kell nyernünk a következő meccsünket."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!