Csapathírek a Newcastle meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag megosztotta terveit a szombat esti, Newcastle United elleni idegenbeli bajnokira vonatkozóan.


A holland szakember a péntek délutáni, Carringtonban tartott hivatalos sajtótájékoztatója keretében állt a média képviselőinek rendelkezésére, miután számba vette a hét közi, embert próbáló Galatasaray elleni idegenbeli Bajnokok Ligája mérkőzést követően a hétvégén rendelkezésére álló opciókat.

 

Marcus Rashford visszatérhet társai közé, miután az isztambuli 3-3-as döntetlent egy mérkőzéses eltiltása miatt kihagyni kényszerült. Az angol válogatott támadó eredményes volt a Szarkák elleni Ligakupa döntőben idén februárban, ahogyan legutóbbi meccsén, az Everton ellen is, akik ellen büntetőből talált be a 3-0-s siker alkalmával.

 

Mason Mount állapotát illetően van némi előrelépés, míg Rasmus Hojlund kapcsán abban reménykedik minden manchesteri, hogy különösen problémák nélkül sikerült megúsznia a RAMS Parkbeli szerdai összecsapást, ahol a második félidőben lecserélésre került.

 

"Számos opció áll rendelkezésünkre, de kezelnünk kell a játékosok terheltségét" - kezdte Erik sajtótájékoztatója keretében.

 

"Nagyon sokat számít a frissesség."

 

"Mason Mount a mai napon visszatérhetett az edzőpályára, de nem tudom, hogy mennyi időbe telik, mire újra játékra alkalmas állapotban lesz. Jelen pillanatban ezt nem tudom megmondani."

 

 

Ahogyan arról már korábban hírt adtunk, Tyrel Malacia januárban már visszatérhet súlyos térdsérülését követően, amikor első mérkőzésén léphet majd pályára a 2023/24-es idény során.

 

A klubmédiának adott interjúja során Ten Hag további információkat osztott meg vele kapcsolatban:

"Vannak friss fejlemények. Malacia műtéti beavatkozáson esett át, de hamarosan visszatérhet közénk. Szerintem az új évtől már számíthatunk rá. Az viszont nagyon jó, hogy Luke Shaw már újra játszhatott ezen a héten. Ennek nagyon örülünk és a többiek is nagyon keményen dolgoznak azért, hogy a lehető leghamarabb visszatérhessenek a csapatba."

 

Lisandro Martinez, Jonny Evans, Casemiro, Christian Eriksen és Amad továbbra is harcképtelenek, de Antony Törökországban kezdett és jól is teljesített, miután az Everton elleni bajnokit kihagyta.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Newcastle - Manchester United

Premier League, 14. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!