Ten Hag: Mindenki támogatja Andre-t

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag támogatásáról biztosította Andre Onanát, és megvédte a közelmúltban őt ért kritikáktól.


A kapus nyáron csatlakozott a Unitedhez az Internazionalétól, és az idei szezonban 13 bajnoki mérkőzésen 5 alkalommal nem kapott gólt, ennél jobb eredmény nincs az élvonalban.

 

A múlt hónapban, az FC Copenhagen ellen a Bajnokok Ligájában mutatott késői hőstette biztosította a három pontot az Old Traffordon, bár voltak nehéz pillanatai a sorozatban, többek között a hét elején Isztambulban.

 

Erik azonban pénteken Carringtonban dicsérete 24-es számú játékosunkat, kiemelve a pozitív Premier League statisztikáit, és elmagyarázva, hogy kevés jobb volt nála Európában az elmúlt időszakban.

 

"Nem, ez nem segít rajta" - válaszolta a menedzser arra a kérdésre, hogy nem gondolt-e arra, hogy Andret kivegye a csapatból.

"Bízom Tomban [Heaton] és Altayban [Bayindir], egyértelműen. De láthatjuk, hogy Andre - Alisson után - a legjobb a magas minőségű helyzetek elleni védések tekintetében az egész ligában. A Bajnokok Ligájában is hihetetlen tapasztalattal rendelkezik az Ajaxnál, és az Internél töltött időkből. Tavaly ő volt a legjobb kapus a Bajnokok Ligájában Neuer és Courtois után."

 

"Ő egy nagyszerű kapus, és megvan benne a potenciál, úgyhogy dolgoznunk kell rajta, hogy ezt következetesen ki is hozza magából, és dolgozni is fogunk ezen. A menedzser, az edzők és a játékostársak is támogatják őt."

 

 

A Vörös Ördög szombat este Eddie Howe Newcastle Unitedjével csapnak össze északkeleten, kezdés magyar idő szerint 21:00-kor.

 

Erik megismételte, hogy a hibák nem vitatják el Andre képességeit, és ugyanez vonatkozik a csapat többi tagjára is.

"Nem, ez ebben az öltözőben ez nem fog megtörténni" - tette hozzá Erik, amikor arról kérdezték, hogy az önbizalom lehet-e probléma.

"Ez az öltöző együtt van. Igen, a futballban vannak hibák, mindenki hibázhat, de akkor a csapatnak kell kijavítania azokat. Ennek a csapatnak ezt kell megtanulnia, és így fogunk működni."

 

"Természetesen senkinek nincs bérelt helye. Ez is világos. De nagyon hiszünk benne, hogy segíteni fog nekünk trófeákat nyerni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!