Ten Hag reakciója a Newcastle elleni vereségre

Erik ten Hag elismerte, a Manchester United a mérkőzés nagy részében alárendelt szerepet játszott a szombati, Newcastle elleni bajnokin.


Meccsben maradtunk

"Nos, volt egy nehéz első félidőnk. A szünetben azt mondtuk, 'OK, elégedettek lehetünk a 0-0-s eredménnyel, meccsben kell maradnunk'. Ezt nem tudtuk megtenni, de aztán a mérkőzés utolsó részében volt egy jó visszatérésünk a meccsbe és ez az a küzdőszellem, amit mutatnunk kell."

 

Nem volt elég helyzetünk

"El kell ismernünk a Newcastle teljesítményét. Jobban játszottak nálunk ma este. Jól kezdtünk, volt egy jó helyzetünk [Alejandro] Garnacho révén, de utána hosszú időszakon keresztül a Newcastle jobb teljesítményt nyújtott, mint mi. 1-0-s hátrányba kerültünk, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a mérkőzés végére visszajöttünk és voltak ígéretes lehetőségeink. [Sergio] Reguilonnak volt egy jó lövése, aztán pedig ott volt a lesgól, szóval vissza tudtunk jönni a meccsbe, de az egész találkozón ilyen teljesítményre lett volna szükségünk."

 

 

Szükséges dominálni

"Lehet azt mondani, hogy elég jól védekeztünk, de én jobban szeretem, ha az ellenfél távolabb helyezkedik a kapunktól, illetve ha a labdát mi birtokoljuk az ő térfelükön. Megvoltak a saját pillanataink, amikor jó megmozdulásokat produkáltunk, de ez nem volt elég. Sokkal dominánsabbnak kellett volna lennünk."

 

A cserék energiát hoztak a játékba

"Szerintem ők [Newcastle] jó csapattal álltak ki. Valószínűleg ez volt az egyik legerősebb felállásuk, de a végére nem voltak olyan cseréik, mint nekünk. Mi energiát tudtunk velük kölcsönözni a játékunknak, ez pedig jó hatással volt ránk."

 

Rendbe tenni a dolgokat

"Ezen a héten a szerencse nem a mi javunkra kedvezett, de ezt el kell fogadni. Rendbe kell tennünk a dolgokat. Tudom, hogy talpra tudunk állni. Képesek vagyunk rá. Néhány héttel ezelőtt kikpatunk a [Manchester] City-től, amely után jó sorozatot tudtunk produkálni [a Premier League-ben], szóval most is egy ilyen sorozatban reménykedek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!