EtH: El kell fogadjuk és tanulnunk kell belőle

A Bajnokok Ligájából való kiesés után Erik ten Hag nem hibáztatta a játékosok erőfeszítéseit, melyeket a Bayern ellen, valamint a csoportmeccsek egésze alatt tettek.


Kingsley Coman gólja, valamint az FC Köbenhavn 1-0-s sikere a Galatasaray ellen azt jelentette, hogy az új évben a Vörös Ördögök már nem szerepelnek európai kupasorozatban.

 

Ám Ten Hag nagyon lelkesnek látta csapatát a Bundesliga bajnoka elleni összecsapás során és azt szeretné, hogy a hullámhegyekkel és hullámvölgyekkel teli BL-sorozatból minden pozitívumot át tudnának menteni a Premier League maradék részére, hogy elérjék a tabella élmezőnyét.

 

Erik meccs utáni interjújának kulcskérdéseiről itt olvashattok...

 

 

NEM ÉRDEMELTÜNK VERESÉGET

 

"Nem ma estünk ki a BL-ből, már korábban megtörtént ez. Ezt tudomásul kell vennünk. Úgy vélem, voltak jó teljesítményeink, de hibákat is vétettünk, egyéni hibákat vétettek a játékosok. Végül ez nem volt elég, de úgy vélem, a mai teljesítmény elég jó volt és nem érdemeltünk vereséget."

 

"Egy erős ellenfél ellen játszottunk - a Bayern egy jó csapat és ha még csak nem is megy nekik a játék, vannak olyan klasszisaik, akik ki tudnak használni egy pillanatot, ami sajnos meg is történt."

 

 

A HIÁNYZÓK MEGKÖTÖTTÉK A KEZEM

 

"Ez nyilvánvaló. A játékosok mindent megtettek - láttad a szellemiséget és ahogy mondtam, elismerésem a csapatnak; nagy dícséret azért, ahogy együtt dolgoztak csapatként egy jó Bayern ellen. De amint ment előre a mérkőzés, energiára van szükséged a padról, különösen támadásban, de a lehetőségeink korlátozottak voltak."

 

 

 

FRISS HÍR MAGUIRE-RŐL ÉS SHAW-RÓL

 

"Jelenleg nem tudok semmit. Várnom kell 24 órát, akkor már lesz egy felmérés, egy diagnózis, úgyhogy meg kell várjuk azt."

 

 

VISSZA AKARUNK TÉRNI IDE

 

"Amikor nem szerzel elég pontot, nem kvalifikálsz, ilyen a foci. Edzőként, menedzserként ezt el kell fogadnod és ki kell elemezned a teljesítményeket. Volt néhány jó produkciónk a Bajnokok Ligájában támadófocit tekintve, de végül nem szereztünk elég pontot a továbbjutás szempontjából."

 

"El kell fogadnunk ezt és tanulni kell belőle. Olykor jól játszottunk a BL-ben, Rasmus Hojlund például öt gólt lőtt, ami egy nagyon jó teljesítmény, ennek hitet kell adjon neki a Premier League-ben. Szerintem ez az egész csapat tekintetében számít."

 

"Tudjuk, hogy sokkal kiegyensúlyozottabbnak kell lennünk és nekem, mint menedzsernek fejlesztenem kell a csapatot, irányítanom kell őket, a játékosoknak pedig felelősséget kell vállalniuk, szóval együtt kell megtennünk mindent. Vissza akarunk térni a Bajnokok Ligájába!"

 

 

TISZTA SZELLEMISÉGGEL

 

"Mindig nyomás van rajtunk. Minden mérkőzést meg akarunk nyerni. Ezt ma is láthattad, egy olyan csapat ellen, mely a BL esélyese, mentünk előre és mindent beleadtunk a győzelemért. Volt hitünk. A mérkőzés előtt is ez volt, a pályán láthattad a csapat szellemiségét és ez lesz vasárnap is az Anfielden."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!