Csapathírek a Liverpool meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag megosztotta csapatával kapcsolatos legfontosabb információit a hétvégi, idegenbeli Liverpool elleni rangadót megelőzően.


A Vörös Ördögök annak reményében látogatnak a Premier League éllovasához, hogy megakadályozzák a Mersey-partiak idei 100 százalékos hazai mérlegének fennmaradását.

 

Az Anfield az utóbbi években egy erődítmény volt a hazai gárda számára és nem sok babér termett a Unitednek, de sérülés, illetve betegség fronton vannak pozitívumok is a vasárnap, magyar idő szerint este fél 6-kor kezdődő összecsapást megelőzően.

 

A United csapatkapitánya, Bruno Fernandes összegyűjtötte ötödik sárga lapját a múlt hétvégi, Bournemouth elleni bajnokin, így eltiltását fogja tölteni.

 

Harry Maguire kidőlt, miután a keddi, Bayern München elleni 1-0-ra elveszített hazai Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen már az első félidőben le kellett cserélni sérülés miatt, azonban honfitársa, Luke Shaw bevethető állapotban lesz, annak ellenére, hogy ő pedig a szünetről nem tudott visszatérni a pályára a bajorok ellen.

 

 

A támadóalakzat tekintetében Marcus Rashford ismét játékra alkalmas állapotban van betegségét követően, nem úgy Anthony Martial.

 

"Harry [Maguire] játékára nem számíthatok az elkövetkezendő mérkőzéseken" - kezdte a holland menedzser hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján.

 

"De nem gondoljuk, hogy ez hosszabb távon így lenne. Luke Shaw edzett ma reggel. Szóval szerintem vasárnap bevethető lesz."

 

"Marcus Rashford is vissza fog térni közénk, Martial azonban nem."

 

Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Casemiro, Mason Mount és Christian Eriksen továbbra sincsenek játékra alkalmas állapotban.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Liverpool - Manchester United

Premier League, 17. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!