Eriksen újra edzésbe állt

Christian Eriksent lencsevégre kapták, ahogy részt vett a Manchester United hétfő reggeli edzésén Carringtonban.


A dán középpályás egy hónapos kihagyás után visszatért a csapattársaival való közös munkához.

 

Eriksen ebben a szezonban eddig 15 alkalommal lépett pályára, és egyszer - augusztusban a Nottingham Forest ellen - betalált, de a Luton Town ellen november 11-én, szombaton aratott 1-0-s hazai győzelem óta nem szerepelt.

 

A Kalaposok elleni találkozónk 40. perce után elhagyta a pályát, és ezt követően kihagyta Dánia utolsó két, Szlovénia és Észak-Írország elleni Euróa-bajnoki selejtezőjét.

 

Eriksennél hamarosan térdproblémát diagnosztizáltak, és az eredeti becslések azt mutatták, hogy december közepéig nem léphet pályára.

 

Tizennégyes számú játékosunk az Everton, a Newcastle United, a Chelsea, a Bournemouth és a Liverpool elleni bajnoki mérkőzésekről is kiesett. Két Bajnokok Ligája-mérkőzést is kihagyott - a Galatasaray elleni 3-3-as döntetlent Isztambulban és a Bayern München elleni 1-0-s hazai vereséget.

 

Eriksen részt vett a ma délelőtti edzésen, a vasárnapi, Anfielden elért gól nélküli döntetlen után, ahol Luke Shaw és Marcus Rashford sérülés, illetve betegség után visszatért a csapatba.

 

A United legközelebb december 23-án, szombaton a West Ham otthonában lép pályára, a kezdőrúgás magyar idő szerint 13:30-kor lesz.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!