Eriksen alig várja, hogy visszatérjen

Christian Eriksen alig várja, hogy újra pályára léphessen a Manchester United színeiben, miután Carringtonban visszatért az első csapat edzéseihez.


A dán válogatott játékos hét mérkőzést hagyott ki minden sorozatban, mióta novemberben az Old Traffordon, a Luton Town ellen 1-0-ra megnyert mérkőzésen térdsérülést szenvedett.

 

Eriksen hétfőn délelőtt vett részt először a felépülése utáni csoportos edzésen, bár egyelőre nem tudni, mikor lehet ismét opció Erik ten Hag számára.

 

Tizennégyes számú játékosunk arról beszélt, hogy csalódott, amiért az oldalvonal szélére kényszerült, hiszen a Kalaposok elleni találkozót megelőzően egy kivétellel minden bajnoki mérkőzésünkön szerepelt.

 

"Igen, remélem" - válaszolta Christian, amikor arról kérdezték, hogy hamarosan újra láthatjuk-e őt a vörös mezt magára húzni. "Ahogy mondtad, ez volt az első edzésem a csapattal, és jól éreztem magam, szóval jól haladok."

 

"Mindig bosszantó, ha nem léphetek pályára, mindegy, hogy mennyi ideig."

 

"Amikor egy kicsit tovább tart a sérülés, mint szeretted volna, akkor nyilván nehéz, de nagyon szerettem volna minél hamarabb visszatérni."

 

 

Eriksen az elmúlt hetekben a Unitednél a hiányzók jelentős táborát gazdagította.

 

A középpályás társai, Casemiro és Mason Mount is hiányzott az utóbbi időben, míg Bruno Fernandes eltiltott volt a vasárnapi, Anfieldben elért gól nélküli döntetlen alkalmával.

 

Kobbie Mainoo, a 18 éves játékos a Mersey-partján figyelemreméltó teljesítményt nyújtott, és Sofyan Amrabat és Scott McTominay is rendszeresen szerepelt a kezdő tizenegyben.

 

A Vörös Ördögök legközelebb szombaton a West Ham United vendégei lesznek Londonban, és Ten Hag pénteken, a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón adhat további információt Eriksenről.

 

A korábbi Ajax- és Tottenham-középpályás egyelőre teljes mértékben arra koncentrál, hogy bevethető legyen.

 

"Meg kell győződnünk arról, hogy mindenki fitt és bevetésre kész, aztán a menedzser meghozza a döntést" - tette hozzá. "Az elsődleges célom azonban mindenképpen az, hogy visszatérjek."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!