Fergie tagadja, hogy tárgyalnának Sneijderrõl

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson tagadja azokat a híreket, miszerint közel állnának ahhoz, hogy Wesley Sneijder 35 millió font ellenében az Old Traffordra költözzön.


A skót menedzser mindezt az angol sajtóban megjelent hírekre reagálva mondta, amelyet szerint az Internazionale középpályása már mindenben meg is egyezett a Vörös Ördögök vezetõségével, azonban ezekbõl a pletykákból semmi sem igaz.

 

Korábban maga Sneijder jelentette ki, hogy boldog a Serie A-ban és Milánóban, és klubja az Inter is bejelentette, hogy a játékos nem eladó.

 

Azonban hiába a minden szintû tagadás, a Manchester Unitedrõl köztudott, hogy irányító középpályásra vadásznak a visszavonuló Paul Scholes pótlására, és egyértelmûen az egykori Ajax és Real Madrid játékos tûnne a legmegfelelõbb választásnak az angol bajnoknál, akármennyire is tagadnak a felek.

 

 

"Folyamatosan csak errõl lehet olvasni, de egyáltalán nincs szó olyasmirõl, amiket megírtak a lapok" - kezdte Ferguson az ESPN-nek.

 

"Elõször is nem hiszem, hogy az Inter egyáltalán el akarná õt adni."

 

"Lehet hallani találgatásokat, és sajnos az újságokban is hétrõl-hétre különbözõ pletykákat olvashat az ember."

 

"Ezekre pedig bizonyos okból muszáj néha válaszolnunk - hogy miért, nem tudom, de muszáj reagálnunk, hogy ne sértsünk meg egy klubot se, és ne bántsuk meg a játékost se. Sajnos semmi mást nem tehetünk ilyenkor."

 

Korábban olyan hírek láttak napvilágot az üggyel kapcsolatban, hogy David Gill Milánóban tartózkodik, hogy nyélbe üsse az üzletet az Internazionale vezetõségével, ám azóta a Manchester United részérõl megerõsítették, hogy az ügyvezetõ-igazgató Zürichben tartózkodik az Európai Klubok Szövetsgének találkozóján. 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!