Hivatalos: Hugill hosszabbított

Joe Hugill új szerződést írt alá a Manchester Uniteddel.


A csatár az új megállapodás értelmében 2026 nyaráig lesz a Vörös Ördögök játékosa, akik tovább egy éves hosszabbítási opcióval is rendelkeznek majd.

 

Hugill fejlődése töretlen volt a szezon során és folyamatosan a felnőtt csapat keretével készül együtt, emellett pedig négyszer már a kispadra is leülhetett meccsnapokon, többek között a legutóbbi, Wigan Atlhetic elleni FA-kupa mérkőzésen is.

 

A 20 éves játékos 2020 nyarán, a Sunderlandtől igazolt Manchesterbe, ahol az U18-as és az U21-es csapatok állandó góllövőjévé avanzsált.

 

 

Tagja volt a 2022-ben Ifjúsági FA-kupát nyerő együttesnek is, a Nottingham Forest ellen az Old Traffordon vívott döntőben csereként állhatott be.

 

Miután az előző idényben értékes tapasztalatokkal gazdagodhatott felnőtt szinten az Altrinchamnél, befejezésbeli képességeit Osloban egy remek Leeds United elleni találattal csillogtatta meg a felkészülési szezon során.

 

A 2023/24-es szezezonban hét találatnál jár a Premier League 2-ben, új szerződése pedig remélhetőleg további lendületet ad majd számára Steve Binnion csapatában.

 

Csak így tovább, Joe!


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!