Scott további célokat tűzött ki maga elé

Scott McTominay úgy véli, hogy az ellenfelek kapuja előtt még többre képes - annak ellenére, hogy ebben a szezonban így is ő a csapat házi gólkirálya a Premier League-ben.


A 27 éves játékos Rasmus Hojlund és Bruno Fernandes mellett holtversenyben a legjobb góllövőnk az idei szezonban, hat góllal, amelyek közül egy kivételével mindet az élvonalban szerezte.

 

A középpályás a 2023-as év utolsó előtti hazai Premier League-meccsén, a Chelsea 2-1-es legyőzése alkalmával szerzett két gólt, de szeretne többet kihozni a csapattársai által nyújtott lehetőségekből.

 

Scott példaként említette a legutóbbi, Wigan Athletic elleni mérkőzésünket, ahol a Vörös Ördögök kényelmes győzelmet arattak, de akár sokkal nagyobb gólkülönbséggel is nyerhettünk volna.

 

"Egyszerűen csak figyelned kell, ahogy a labda bejön a kapu elé, és meg kell próbálnod odaérni - mint a múltkor a Wigan ellen" - mondta Scott.

 

"Lehetett volna két-három gólom, és még most is zavar, hogy nem sikerült. Ez egy elpazarolt lehetőség, ahogy nézem azokat a lehetőségeket, arra gondolok, hogy 'legalább kettőt be kell volna lőnöm belőlük'."

 

"A futball már csak ilyen, ki kell használni a helyzeteket. Szerencsére bizonyos meccseken sikerült ezt megtennem, de még mindig sokkal, de sokkal többet is tudok."

 

"A lehetőségek, amik adódnak Bruno [Fernandes], Christian [Eriksen] és az ilyen játékosok, Marcus [Rashford], [Alejandro] Garnacho által, akik csúcsminőségű labdákat juttatnak a tizenhatoson belülre - igen, középpályásként egy kicsit többet kell tennem."

 

 

A Vörös Ördögök első bajnoki tesztje a naptári évben a Tottenham Hotspur ellen következik, Ange Postecoglou csapata vasárnap délután utazik az Old Traffordra, ami McTominay szerint egy izgalmas mérkőzés lesz.

 

"Ők egy jó csapat, akik jól szervezettek, és talán egy kicsit másképp játszanak, mint néhány másik csapat a ligában, egy kicsit magasabban játszanak" - folytatta Scott.

 

"Izgalmas meccs lesz, hasonló forgatókönyvet láthattunk az Aston Villa ellen is, amikor ilyen magasan játszó sorral találkoztunk."

 

"A játék elég nyitott lehet, és rajtunk múlik, hogy lezárjuk, de az is, hogy következetesen közelítsük meg a dolgot, mozgatva a labdát, és megpróbáljuk minél jobban irányítani a játékot."

 

A skót válogatott játékos reméli, hogy pozitív eredményt tudunk elérni a jövő hétvégi szünet előtt, mielőtt két hét múlva az FA-kupa negyedik fordulójában - az Eastleigh vagy a Newport County ellen - visszatérünk.

 

"Úgy érzem, hogy a Tottenham egy nagyon-nagyon jó csapat" - tette hozzá 39-es számú játékosunk.

 

"Nagyon erősen kezdték a szezont, és teljes erőbedobással érkeznek. Meg akarnak verni minket a saját pályánkon, nekünk pedig ott kell lennünk és készen kell állnunk arra, hogy ezt ne engedjük."

“Ebben a szezonban más kihívást jelentenek, mint az előző szezonokban."

 

"Ez egy olyan mérkőzés, amelyet nagyon várunk, különösen a szünet előtt."

 

"Ha jól teljesítünk, és mindent megteszünk, ami kell a játéktervhez, akkor ez egy jó alap lehet arra, amikor visszatérünk egy kis szünetről."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!