Ten Hag Onana visszatéréséről beszélt

Erik ten Hag megerősítette, hogy Andre Onana mikor térhet vissza a Manchester Unitedhez.


A kameruni kapus az Afrikai Nemzetek Kupáján tartózkodott, de a legutóbbi Premier League-meccsen, a Tottenham elleni 2-2-es döntetlen alkalmával még pályra lpépett az Old Traffordon.

 

Altay Bayindir vette át a helyét a kapuban a Newport County elleni 4-2-es győzelem alkalmával az FA-kupa negyedik fordulójában, de Onana hamarosan újra bevethető lesz, miután hazája kiesett a kieséses szakaszban Nigéria ellen.

 

Andre a Felix Houphouet-Boigny Stadionban elszenvedett 2-0-s vereség alkalmával végig a cserepadon ült.

 

 

"Azt hiszem, ez egy összeszedett debütálás volt [Bayindir részéről]" - mondta Ten Hag a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a Rodney Parade-en, amikor a kapus helyzetéről kérdezték. "Néhány jó védése volt, szóval nagyon összeszedett volt. Azt hiszem, összességében elégedett lehet. Elégedett voltam a teljesítményével."

 

"Andre Onana csütörtökre visszatér. Amióta én vagyok a menedzser, talán most először tudok olyan csapatot a pályára küldeni, ami a legerősebb itt."

 

A Wolves lesz az ellenfél csütörtök este, a jövő hónap nyitónapján, magyar idő szerint 21:15-kor a Molineux-ban.

 

Gary O'Neil csapata a helyi rivális, West Brom elleni 2-0-s győzelemmel folytatta lenyűgöző formáját a vasárnapi FA-kupa-meccsen.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!