Erik Martinez sérüléséről beszélt

Lisandro Martinezt megvizsgálják, miután térdsérülést szenvedett a Manchester United 3-0-s, West Ham United elleni győzelme során.


A Rasmus Hojlund és Alejandro Garnacho (2) góljaival tarkított mérkőzés nagyon pozitív délutánt hozott az Old Traffordon, de a csapattársak, a stáb és a szurkolók nyilvánvalóan aggódtak Martinez miatt.

 

Az argentin válogatott játékos - aki nemrég lábproblémái után tért vissza - az alapvonalnál összecsúszott Vladimir Coufallal, és a Kalapácsosok hátvédje a lábára esett.

 

Licha bátran folytatta, és visszatért a pályára, amikor Jarrod Bowen a kapu felé száguldott. Diogo Dalot létfontosságú mentést hajtott végre, de miután levadászta a labdát, Martinez újra fájdalmas arccal esett össze, amikor a labda a játéktéren kívül került.

 

Ezúttal a középső védőt le kellett cserélni, és láthatóan csalódottan és grimaszolva indult az öltöző felé, a 70. percben Raphael Varane vette át a helyét. A francia válogatott játékos Harry Maguire mellett segített a Vörös Ördögök védelmének megőrizni a kaput a góltól.

 

 

A mérkőzés utáni, a Sky-nak és a BBC-nek adott interjúiban Erik ten Hag elismerte, hogy a dolgok nem állnak jól a védő kapcsán.

 

"Nem tudok részleteket mondani, de rossznak tűnik" - mondta. "Meg kell várnunk a részleteket és a megfelelő diagnózis felállítását a következő napokban. Majd meglátjuk, hogy mi a helyzet. Ebben a pillanatban nagyon szomorúak vagyunk emiatt, de remélhetőleg nem túl rossz a helyzet. Csak imádkozni tudunk."

 

"A következő napokban kell megtudnunk, hogy mi a diagnózis. Ez nagyon rossz neki és nagyon rossz a csapatnak. Most tért vissza, és nagyon fontos szerepet játszik számunkra. Az előző szezonban, amikor kiesett, úgy éreztem, hogy a teljesítményünk egy szintet esett. Ezt el kell kerülnünk, mert jó csapatunk van és olyan középhátvédek, akik be tudnak ugrani. De a futballtudása mellett mindenképpen pozitív szellemiséget visz a csapatba."

 

"Ez csalódás a csapat és különösen Licha számára. Nagyon elkeserítő, keményen dolgozott azért, hogy most két meccsre visszatérjen. Úgy néz ki, hogy ismét sérülten kell kihagynia néhány meccset, de maradjunk pozitívak ebben a pillanatban. Remélhetőleg nem túl súlyos, de várnunk kell."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!