Csapathírek a West Ham meccs előtt

Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere a vasárnapi, Aston Villa elleni Premier League-mérkőzés előtt beszélt a csapatáról.


A holland mester elismerte, hogy Lisandro Martinez térdsérülés miatti kiesése "visszaesés", de azt mondja, hogy vannak más lehetőségei a középső védő posztjára.

 

Aaron Wan-Bissaka kétségesnek tűnik, Mason Mount pedig továbbra sem bevethető.

 

Tyrell Malacia és Anthony Martial is hiányzik, miközben a Vörös Ördögök öt pontra szeretnék csökkenteni a különbséget Unai Emery csapatával szemben, amely szerdán otthon kapott ki a Chelsea-től az FA-kupában.

 

"Ez természetesen visszaesés" - mondta a menedzser Martinez sérülésével kapcsolatban. "Licha épp most tért vissza."

 

"Látod a hozzáadott értékét a csapathoz, amikor játszik, így a technikai képességei mellett extra mentalitást is hoz a csapatba. Ez egy nagy visszaesés Licha számára, nagyon csalódott, de ő egy harcos, és vissza fog térni, erősebben fog visszatérni."

 

"Úgy gondoljuk, hogy még a szezon vége előtt visszatér. Vannak még meccsek, így csapatként kell pótolnunk őt. Nagyon jó játékosaink vannak arra a posztra, bárki, aki ott fog játszani, jól fog teljesíteni, csapatként kell megbirkóznunk ezzel."

 

 

"Vannak lehetőségeink arra, hogy kezeljük ezt a pozíciót. Vannak jó középhátvédek a csapatunkban. A többiek is rendelkezésre állnak. Luke [Shaw] is játszhat ott. Szóval eléggé bízom abban, hogy ezt a folyamatot tovább tudjuk vinni, és hogy mások is be tudják tölteni ezt a pozíciót, és magas szinten játszva hozzá tudnak járulni a csapat sikeréhez. Ezek a játékosok nagyon tapasztaltak és nagyon jó játékosok, úgyhogy most rajtuk múlik, hogy ezt megmutassák."

 

Wan-Bissaka már közel jár ahhoz, hogy visszatérjen a meccsnapi keretbe, de a csütörtöki, carringtoni edzés után ez már nem biztos, hogy így lesz.

 

"Aaron Wan-Bissaka ma edzett, de aztán kiesett" - magyarázta Erik a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. "Szóval ebben a pillanatban nem tudom, hogy áll, és mi a diagnózis."

 

"Remélhetőleg nincs túl rosszul. Mason és Ty pedig még nem áll készen arra, hogy visszatérjen a csapatba."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!