McTominay: Segítek, ahol tudok

Scott McTominay - miután a kispadról beszállva megszerezte a Manchester United késői győztes gólját az Aston Villa ellen a Premier League-ben - megfogadta, hogy továbbra is segíteni fogja a csapatot, ahol tudja.


Rasmus Hojlund első félidei góljával a Vörös Ördögök szereztek vezetést a Villa Parkban, majd Douglas Luiz a második félidő közepén egyenlített.

 

McTominay a 73. percben lépett pályára, és 13 perccel a beállása után szerzett fejese végül eldöntötte a három pont sorsát a United javára.

 

A skót válogatott játékos a hármas sípszó után a Sky Sportsnak beszélt arról, hogy amikor és ahogyan csak tud, megpróbál változtatni a dolgokon, minden alkalommal, amikor pályára lép a Vörös Ördögök színeiben. "Úgy érzem, amíg annyira fitt és egészséges vagyok, hogy pályára lépjek, addig tudok teljesíteni" - mondta a középpályás a 86. percben szerzett győztes találata után.

 

"Továbbra is azt fogom csinálni, amit eddig. Nem akarom túlságosan magamra venni, ha nem játszom. Csak pályára akarok lépni, és a legjobbamat nyújtani a klubért, mindig is ezt tettem."

 

"Szeretnék továbbra is segíteni a csapatnak, amennyire csak tudok."

 

 

A szezon eddigi nyolcadik góljához McTominay emelkedett a legmagasabbra a büntetőterületen belül, és találkozott Diogo Dalot jobb oldalról érkező beadásával.

 

"Hihetetlen kereszt volt, hogy őszinte legyek - folytatta Scott. "Nagy erővel érkezett, nekem pedig csak hagynom kellett, hogy a fejemhez érjen, biztosra kellett mennem, hogy eltalálom a célt, és akkor gól lesz. Teljes elismerésem a fiúknak, támadásban is, jó néhány olyan lehetőséget alakítottunk ki, amelyek talán észrevétlenek maradtak."

 

De Scott dicsérete a védelmet is, amely a meccs nagy részében sakkban tartotta a Villa lendületes támadásait, ami biztosítsa a létfontosságú győzelmet.

 

"Ez a dicséret illeti a srácokat is hátul, akik óriásiak voltak, különösen Harry [Maguire] és Raphael [Varane]. Csúcsteljesítmény, és a végén megérdemelt győzelem."

 

Az eredmény zsinórban a harmadik Premier League-győzelmet jelentette a United számára a legutóbbi, Wolves és a West Ham elleni győzelmek után, és a Vörös Ördögök hat pontra megközelítették a legjobb négyet, és már csak öt pontra vannak az ötödik helyezett Villa mögött.

 

McTominay azonban kitart amellett, hogy a United motivációja most az kell legyen, hogy a folyamatos, jó teljesítmény révén fenntartsák a nyomást az előttük állókon.

 

"Minden megnyert meccs hatalmas lépés a továbblépéshez, több önbizalmat ad a fiúknak. A csatárok most már több gólt szereznek, ahogy láttuk, és egyre több pontot gyűjtünk."

 

"Ez mind pozitív, ezt most tovább kell vinnünk, erről szól ez a klub és arról, hogy ne ragadtassuk el magunkat, ha esetleg nyerünk néhányszor egymás után. Nem vehetjük le a lábunkat a gázról, és ennyi."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!