Csapathírek a Luton meccs előtt

Luke Shaw keményen dolgozik azon, hogy a vasárnapi, Luton Town elleni találkozóra rendben legyen, mondja Erik ten Hag.


A United mind a négy mérkőzését megnyerte, mióta Shaw a múlt hónapban visszatért sérüléséből, de az angol válogatott játékos nem lépett pályára a hétvégi, Aston Villa elleni győzelmünk második félidejében, helyette Victor Lindelof játszott a négyes bal oldalán.

 

Ten Hag később elmondta, hogy ez a döntés elővigyázatosságból született, a Luke-ot ebben a szezonban ért sérülések alapján.

 

A Vörös Ördögök Scott McTominay fejesének köszönhetően szereztek felbecsülhetetlen értékű három pontot a Villa Parkban, és bár egyelőre kétséges, Erik bízik benne, hogy Shaw visszatérhet a Kenilworth Roadon, hogy segítsen nekünk meghosszabbítani a Premier League-ben az utóbbi időben mutatott jó formánkat.

 

"Igen, kérdéses, hogy ott lesz-e a hétvégén, de biztosak vagyunk benne, hogy sikerülhet" - mondta Ten Hag a riportereknek, amikor Shaw állapotáról kérdezték.

 

"Szóval, kiesett a meccsről, elővigyázatosságból lecseréltük, és azt hiszem, ez volt a helyes döntés, különösen úgy, hogy utána megnyerjük a meccset."

 

"De vasárnapig dolgozunk rajta."

 

 

Lindelof és Diogo Dalot is opció lenne Shaw pótlására, de egy másik hátvéd, Aaron Wan-Bissaka sajnos visszaesett a sérüléséből való felépülése közben.

 

A jobbhátvéd utoljára a Tottenham Hotspur elleni januári, 2-2-es döntetlen alkalmával szerepelt, de most még néhány hétig nem léphet pályára, miután Carringtonban újabb sérülést szedett össze.

 

Tyrell Malacia és Mason Mount még "néhány hétre" van attól, hogy befejezzék a rehabilitációjukat, míg Anthony Martial és Lisandro Martinez ágyék-, illetve térdpanaszaiból lábadozik.

 

"Először is, Aaron Wan-Bissaka néhány hetet kihagy, mert a múlt heti edzésen újabb sérülést szedett össze" - tette hozzá Erik.

 

"Mason Mount és Tyrell Malacia még néhány hét, mire visszatér."

 

Rob Edwards, a Luton menedzsere pénteken tartja sajtótájékoztatóját, de csapata biztosan nélkülözni fogja Mads Andersent, Tom Lockyert és Marvelous Nakambát.

 

A United még novemberben 1-0-ra győzött az odavágó mérkőzésen, akkor Lindelof szerezte az egyetlen gólt.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!