Ferguson: 6 esélyes lehet a bajnokság

Sir Alex Ferguson szerint 6 csapat közül kerülhet ki a Premier League következõ évadának befutója.


A Manchester United menedzsere 4 alkalommal nyerte meg csapatával a bajnokságot az elmúlt 5 idénybõl, de most minden eddiginél keményebb küzdelemre számít a következõ szezon folyamán.


Ferguson a Liverpool együttesével is számol annak ellenére is, hogy a vörösök az elmúlt 2 szezonban még a legjobb 5 közül is kiszorultak, de a tavalyi 3. helyezett Manchester Cityt is a korábbinál komolyabb fenyegetésnek gondolja a skót mester. Vélhetõen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntõkig menetelõ Tottenham csapata – akik a bajnokságot az 5. helyen zárták – is erõsödni fog a 2010/11-es idényhez képest.

 


„Korábban a ’nagy négyesrõl’ beszéltek az emberek: a Manchester Unitedrõl, az Arsenalról, a Chelsearõl és a Liverpoolról, de ez a kifejezés többé már nem állja meg a helyét.” – kezdte nyilatkozatát Ferguson.


„A Manchester City minden kétséget kizáróan felzárkózott az élmezõnyhöz. Minden csapaténál nagyobb tõkével rendelkeznek, így jobban tudnak erõsíteni a többieknél.”


„A Tottenhamet pedig talán csak a jó európai kupaszereplés fárasztotta el, ezért kerülhettek ki a legjobb négybõl.”


„Ha megnézik ezeket a csapatokat, közülük bármelyik képes lenne megnyerni a Premier Leaguet.”


„Tudjuk, hogy óriási kihívás elé nézünk a következõ szezonban, de ez csak a szokásos. Soha nem könnyû megnyerni ezt a ligát, nekünk azonban van tapasztalatunk benne, ami sokat segít.”

 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!