Ten Hag biztos Antony jövőbeli sikerében

Erik ten Hag támogatásáról biztosította Antony-t, hogy sikeres legyen a Manchester Unitednél, mert "amikor úgy játszik, mint a múltban tette, akkor megállíthatatlan".


A 2022 nyarán, az Ajaxtól 85 millió fontért szerződtetett Antony ebben a szezonban egyáltalán nem találja formáját az Old Traffordon, minden sorozatot figyelembe véve ugyanis csak egy-egy gól és gólpassz fűződik a nevéhez.

 

A 24 éves játékos ráadásul a Fulham ellen 2-1-re elveszett szombati bajnokin csak egyetlen egy percre lépett pályára a második félidő hosszabbításában. Legutoljára még a januári, Newport County ellen 4-2-re megnyert FA-kupa mérkőzésen lehetett a kezdőcsapat tagja.

 

Ten Hag most védelmébe vette a brazilt, hozzátéve, hogy élnie kellene a lehetőségeivel, amikor adódnak számára.

 

 

"Már régóta támogatásomról biztosítom Antony-t. Ismerem a képességeit, amelyek nagyszerűek. Ha úgy játszik, mint ahogyan azt a múltban tette, akkor megállíthatatlan. Nincs védő, aki megtudná állítani, mert ő az egyik leggyorsabb játékos az első 5-10 méteren."

 

"Biztos, magabiztos vagyok azt illetően, hogy a jövőben ezt be is fogja bizonyítani. Ismerem, hogy mennyire ellenálló, rendelkezik a szükséges karakterrel és harcolni fog. Támogatom őt, most pedig várnia kell a lehetőségére. Amint megkapja, élnie kell vele."


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!