Ten Hag a friss sérülésekről

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag a klubsajtónak elárulta, hogy több sérüléssel kapcsolatos problémával is küzd a Nottingham Forest elleni mérkőzés előtt, de ragaszkodik ahhoz, hogy a csapat képes a hiányzókat pótolni.


A Carringtonban adott exkluzív interjúban a menedzser teljes körű tájékoztatást adott a terveiről, miután korábban a sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy Casemiro a szombati, Fulham elleni mérkőzésen elszenvedett fejsérülése ellenére is fitt és elérhető.

 

Az FA-kupa jelenti a United egyetlen reális esélyét a trófeaszerzésre ebben az idényben, és az ötödik fordulóban a The City Groundon rendezendő mérkőzésen kell egyet lépni ebbe az irányba.

 

Harry Maguire már nem áll rendelkezésre a Forest elleni összecsapásra, ezzel Rasmus Hojlund és Luke Shaw mellett ő is csatlakozott a kieső játékosok listájához.

 

Az angol középhátvéd januárban tért vissza ágyékproblémáiból, és ő szerezte a gólunkat a Fulham elleni szombati, 2-1-es vereség alkalmával. A védelem középpályáján azonban szerdán pótolni kell őt.

 

Hétvégi társa, Raphael Varane szintén kérdéses, így Jonny Evans, Willy Kambwala és a Falusiak ellen balhátvédként játszó Victor Lindelof maradhat a középső védő posztján.

 

Bruno Fernandes, aki ritkán hagy ki meccset, szintén kérdéses. A csapatkapitány a Fulham ellen a meccs vége fele úgy tűnt, hogy sérülést szenvedett, de a végső sípszóig küzdött azért, hogy a pályán maradjon.

 

"Van néhány kérdőjel a csapatunkban" - mondta Erik a klubsajtónak. "Harry Maguire nem lesz elérhető. Bruno játéka kétséges. Rapha Varane is kétséges. Meg kell néznünk, hogy mi lesz, és aztán kiválasztani a csapatot, természetesen azzal a céllal, hogy nyerjünk. Ez egy FA-kupa meccs, szóval vagy győzöl vagy kiesel. Fekete vagy fehér. Győznünk kell, és ez kell legyen a megközelítésünk."

 

"Meg kell mutatnunk a karakterünket. Tudom, hogy a legjobbak tudunk lenni abban a pillanatban, amikor nehéz helyzetben vagyunk, a bajban is együtt maradunk. Ismerem a szurkolókat, együtt erősek leszünk. És azért fogunk harcba szállni, hogy megnyerjük a meccset."

 

 

A menedzser dacos maradt az esetleges kudarcokkal szemben, mivel ragaszkodik ahhoz, hogy megvannak a játékosai, akik képesek elvégezni a feladatot.

 

"Az utolsó néhány meccsen adott volt egy kispad, ami egy menedzser számára mindig nehéz, mert csalódást okozol a játékosaidnak" - tette hozzá. "Mert vannak olyan játékosok, akik a kezdőben lehetnének. De abban a pillanatban, amikor vannak visszaesések, például sérülések vagy formavesztés, szükséged van ilyen játékosokra. Továbbá, számukra is szükség van arra, hogy visszaszerezzék a helyüket a csapatban."

 

A menedzser hozzátette: "Azt szeretnénk, ha rendelkezésre állnának, hogy teljesítsenek, és segítsék a csapatot. Ez csak a győzelemről szól."

 

"Ismerem az általad említett figurákat [Sofyan Amrabat és Scott McTominay], de vannak mások is, hogy segítsenek a csapatnak megnyerni a meccseket."

 

Lisandro Martinez, Aaron Wan-Bissaka, Tyrell Malacia, Mason Mount és Anthony Martial továbbra is a hiányzók listáján.

 

Casemiro rendelkezésre állása azonban előrelépést jelent, a brazil középpályás a tapasztalatát hozhatja a Trent folyó partján, ami ellenszenves légkörnek ígérkezik.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!