Ten Hag: A United készen áll a városi derbire

Erik ten Hag szerint a Manchester United optimistán közelíti meg a vasárnapi, City elleni Premier League-derbit, miután az elmúlt hét mérkőzésen hat győzelmet arattunk.


A menedzser szerint "jó játéktervvel" utazik az Etihad Stadionba, a Vörös Ördögök pedig bosszút akarnak állni az Old Traffordon korábban elszenvedett vereségért.

 

A hosszú sérültlista ellenére - amely a vasárnapi mérkőzés előtt nem mutatja az enyhülés jeleit - Ten Hag bízik a játékosaiban, és ragaszkodik ahhoz, hogy érzi, a csapat készen áll a kemény tesztre Pep Guardiola címvédő alakulata ellen.

 

Amikor a sajtótájékoztatón arról kérdezték, hogyan fogja meggyőzni a játékosokat arról, hogy a hétvégén eredményt érhetnek el, Ten Hag így válaszolt: "A formánkkal. Mi is jó szériában vagyunk."

 

"Ez az időszak nagyon jó, egységesek vagyunk. Összetartók vagyunk, és jó játéktervünk lesz. Ezt már korábban is megtettük a City ellen, és mostanában a Liverpool ellen is, szóval jól fel fogunk készülni."

 

"A játékosok készen állnak rá és várják. Érzem, itt vagyok közöttük és beszélek a játékosokkal, szóval nagyon élvezzük [ezt], nagyon várjuk és izgatottak vagyunk."

 

 

Az Anfielden elért gól nélküli döntetlen mindenképpen bizakodásra adhat okot, hogy a Vörös Ördögök meg tudják fojtani a felszabadultan futballozó Kékeket, akik még mindig egy pontra vannak a listavezető Liverpooltól.

 

A menedzsert arról is kérdezték, hogy mit tanult a korábbi derbikből, amelyek közé tartozik az emlékezetes, 2-1-es hazai győzelem 2023 januárjában.

 

"Többféleképpen, sokféleképpen tettünk azért, hogy sikeresek legyünk" - mondta. "Tehát minden meccsből tanulhatunk. Egyszer volt lehetőségünk nyerni, de ehhez nagyszerű nap kell. Ezt is tudjuk, így a játékosoknak a legjobb teljesítményt kell nyújtaniuk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!