Ten Hag: Onana folyamatosan fejlődik

Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere a vasárnapi, City elleni manchesteri derbin Andre Onanától reméli az újabb, meccset megnyerő teljesítményt.


Kapusunk a hét közepén a Forest elleni kemény FA-kupa-győzelem szerves része volt, és várhatóan a mai napon - debütáló szezonjának második városi derbijén - is pályára lép.

 

A szerdai, The City Groundon aratott győzelem során mutatott kiváló védései tették teljessé a kameruni válogatott játékos dicséretes februárját, amelybe beletartozott az is, hogy a szurkolók őt választották a meccs emberének az Aston Villa elleni, 2-1-es győzelem után.

 

Onana most arra fog törekedni, hogy márciusban- amely a United számára a Premier League-be való visszatéréssel kezdődik ma délután az Etihad Stadionban – szintén letegye a névjegyét.

 

A derbi előtt Erik ten Hagot kérdezték Andréról a mérkőzés előtti sajtótájékoztató második részében, ahol a kapus eddigi első, Vörös Ördögöknél töltött időszakáról adott értékelést.

 

"Szerintem nagyon jól csinálja" - mondta a menedzser a riportereknek Carringtonban. "Ha értékelem az eddigi szezonját, akkor szerintem alkalmazkodott a Premier League-hez, úgy gondolom, hogy nagyon jó teljesítményt nyújt a Premier League-ben."

 

 

"Azt látod, hogy fejlődik, és szerintem nagyon jól teljesít az utóbbi időben, nagyon jó teljesítményt nyújt. Szóval, ezt kell tekintenie alapnak, és innen kell feljebb lépnie."

 

A kameruni játékos hét kapott gól nélküli Premier League-meccsnél jár ebben a szezonban, és bár ezek közül csak egyet szerzett az évforduló óta, Erik elismeri, hogy Andre milyen nagy szerepet játszott abban, hogy a United 2024-ben csak egy vereséget szenvedett el - a múlt hétvégén, a Fulham ellen.

 

Ten Hag szerint a kapus továbbra is fejlődést mutatott a Vörös Ördögök elmúlt heteinek kemény próbatételei során.

 

"Azt hiszem, most már mindenki látja, hogy ő egy nagyon jó kapus, és szüksége van a kihívásokra" - tette hozzá a menedzser.

 

"És ezektől a kihívásoktól fejlődött. Ez az, amit ebben a pillanatban látok, amikor látom, hogy az egész szezonban tartja magát."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!