Ten Hag: Meg akarjuk mutatni, mire vagyunk képesek

Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere szerint csapatának megvannak a képességei arra, hogy vasárnap az Old Traffordon magas szinten teljesítsen a Liverpool ellen.


A tomboló hazai szurkolók által hajtott United a második egymást követő szezonban szeretne továbbjutni az FA-kupa elődöntőjébe, és Erik már nagyon várja a kihívást.

 

Az Anfielden korábban 0-0-s döntetlent értünk el, és mivel a visszavágó a Premier League-ben Jürgen Klopp csapata ellen - szintén az Old Traffordon - három hét múlva lesz, a menedzser úgy látja, vasárnap lehetőség nyílik arra, hogy bebizonyítsa mindenkinek, hogy csapata képes legyőzni a Mersey-partiakat, és bejutni a legjobb négy közé.

 

A klubmédiának adott hosszabb interjúban Erik kifejtette ambícióit.

 

"Nagyon várjuk már ezt a meccset" - mondta. "Mindig hatalmas mérkőzések vannak a Manchester United és a Liverpool között, és a játékosok akarják az ilyen meccseket, mert ezek komoly kihívást jelentenek."

 

"Tudjuk, hogy ez egy erős csapat, de igen, ahogy mondtam, a kihívás ott van, és mi a saját futballunkat akarjuk játszani. Meg akarjuk mutatni, hogy meg tudjuk verni őket."

 

"Meg akarjuk mutatni mindenkinek, hogy tudunk magas szinten játszani, és tudjuk, hogy ezt együtt kell megtennünk."

 

 

A United az előző szezonban 2-1-re legyőzte a Liverpoolt az Old Traffordon a Premier League-ben, és bár Ten Hag nagyra értékeli, hogy a hazai szurkolók milyen hatással lehetnek az Old Traffordon, és hogy aznap milyen vad hangulat uralkodott az Álmok Színházában, megismétli, hogy vasárnap a cél mindenképpen a győzelem.

 

"Remélem, hogy ugyanilyen hangulatot tudunk teremteni" - mondta. "Az fantasztikus segítség lenne. "De a nap végére nem számít, milyen a hangulat, az számít, hogy hogyan fog menni a játék. Ha rosszul vagy jól játszunk, akkor is nyernünk kell. Erről szól a dolog."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!