Erik reakciója az FA-kupa sorsolásra

A Manchester United egy lenyűgöző mérkőzésen elért 4-3-as Liverpool elleni győzelemmel kivívta az FA-kupa elődöntőbe való továbbjutást.


A várhatóan még sokáig emlékezetes, az Old Traffordon hosszabbításban elért siker, nem csak amiatt nagyon értékes, mert ezzel sikerült búcsúztatni a világ legrégebbi kupasorozatából az ősi rivális Mersey-partiakat, hanem mert ezzel a Vörös Ördögök érdekeltek voltak a legjobb négy csapat sorsolán is, amelyet a lefújást követően nem sokkal tartottak.

 

Az elődöntők mezőnyét a Manchester City, a Chelsea és a Coventry City alkotják.

 

Az Ian Wright által levezényelt sorsolásnak köszönhetően a United korábbi csatárukkal, Mark Robinsszal nézhet majd farkasszemet, aki szombaton mesteri módon győzte le a Wolvest a Coventry élén.

 

A másodosztályú együttes 1987-ben nyerte el utoljára az FA-kupa trófeáját, Robins pedig nagy múlttal rendelkezik játékosként a sorozatban, ugyanis nem csak az egyetlen gólt szerezte a Nottingham Forest ellen az 1990-es idény 3. fordulójában aratott győzelem során, de emellett a győztes találatot is ő jegyezte az Oldham Athletic-kel szemben megnyert elődöntőben, amelyekkel elévülhetetlen érdemeket szerzett Sir Alex Ferguson első manchesteri trófeájának megszerzésében.

 

A másik ágon a Chelsea és a City mérkőzik majd meg egymással, miután búcsúztatták a Leicester City-t, illetve a Newcastle-t.

 

 

"Szerintem minden egyes elődöntőben 50-50% a döntőbe jutás esélye" - kezdte Erik ten Hag.

 

"Tegnap láttam, hogy a Coventry City egy nagyon jó csapat. Hihetetlen mentalitásról tettek tanúbizonyságot. Lenyűgöző teljesítményt nyújtottak a Wolves ellen. Remek futballal rukkoltak elő, szóval a legjobb játékunkra lesz szükségünk."

 

"De ha ezt meg tudjuk tenni, akkor nagyon jó esélyünk lesz arra, hogy győzni tudjunk."

 

AZ FA-KUPA ELŐDÖNTŐK PÁROSÍTÁSAI

Coventry City v UNITED
Manchester City v Chelsea

 

A mérkőzéseket április 20-án és 21-én a londoni Wembley Stadiumban rendezik majd.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!