Friss hírek Martinez állapotáról

Erik ten Hag elmondása szerint van esély arra, hogy Lisandro Martinez szombaton este ott lehessen a Manchester United meccsnapi keretében a Brentford elleni idegenbeli bajnokin.


Az argentin védő nem sokkal a több hónapos kihagyást eredményező koraőszi lábsérüléséből való visszatérését követően, a február 4-i, West Ham United ellen megnyert bajnokin szenvedett térdsérülést és így nem állhatott csapata rendelkezésére.

 

Rehabilitációja folytatásaként Martinez csatlakozott hazája nemzeti együtteséhez a nemrég véget ért válogatott szünetben, a Premier League hétvégi folytatására pedig akár újra hadra fogható állapotba kerülhet a Vörös Ördögök 6-osa.

 

"Igen, van rá esély [hogy Lisandro ott lehet a keretben]" - kezdte ma délután Ten Hag újságírói kérdésre hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján.

 

"Minden egyes mérkőzésen nagyon hiányzott nekünk, mert higgadtságot és nyugalmat kölcsönöz a csapatnak, ezzel egy időben pedig győztes mentalitással is rendelkezik."

 

"Ezt nagyon jól át tudja adni a társainak, a csapatnak, ez pedig minden szinten hozzájárul a teljesítményünkhöz."

 

A holland menedzser nem kívánta felfedni lapjait többi játékosa bevethetősége kapcsán, így nincs bővebb információ az utóbbi időben sérülésekkel bajlódó Altay Bayindir, Casemiro, Jonny Evans és Harry Maguire állapotáról sem.

 

 

Amad egy mérkőzéses eltiltását tölti majd a Méhek ellen, miután a Liverpool elleni FA-kupa mérkőzésen győztesgóljának ünneplése közben megkapta második sárga lapját is, így a kiállítás sorsára jutott. Tyrell Malacia, Anthony Martial és Luke Shaw továbbra is sérüléssel bajlódnak.

 

Amikor Ten Hagot az angol válogatott balhátvédről kérdezték, arról beszélt, hogy arra számít, még a szezon vége előtt újra csapatában tudhatja majd.

 

"Igen, arra számítok, hogy visszatérhet még a szezon vége előtt" - tette hozzá.

 

"Ez a terv, ő pedig jól áll ebben a tekintetben. Vissza fog térni a csapatunkba."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Brentford - Manchester United

Premier League, 30. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!