Erik együttérez az őket idegenbe elkísérő szurkolókkal

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag együttérzését fejezte ki a Vörös Ördögök szurkolói felé, akiknek szombaton este majd Brentfordból kell hazajutniuk.


A Méhek elleni bajnoki összecsapás helyi idő szerint este 8 órakor kezdődik, amely értelmében a csapatot idegenbe elkísérő szurkolótábor már jócskán a vasárnapi napba csúszva fog csak hazaérni.

 

A csapat nyugat-londoni látogatás előtt a klubmédiának adott exkluzív interjújában a holland szakember elmondta, szurkolóik eltökéltsége csak még nagyobb motivációt jelent majd csapata számára, hogy megszerezzék majd a három pontot Thomas Frank fiaival szemben.

 

"Nagyon sajnálom őket" - kezdte.

 

"Nem gondolom, hogy ez egy rendben lévő dolog lenne."

 

"Hálásak vagyunk, hogy ott lesznek. Tudjuk, hogy sokan fognak minket elkísérni, a Manchester Unitednek fenntartott szektor tele lesz." 

 

"Szóval győzelemmel kell őket megajándékoznunk. Megfelelő teljesítményt kell nyújtanunk számukra, én pedig nagyon sajnálom őket, hogy ilyen nehéz lesz majd számukra visszautazni Manchesterbe."

 

 

Legutoljára tavaly októberben mérkőztek meg a manchesteriek a Méhekkel, amikor Scott McTominay hosszabbításban szerzett duplájával sikerült a vereség torkából győzelmet elérniük az Old Traffordon.

 

Ten Hag elismeréssel beszélt Thomas Frank alakulatának erősségeiről és kihangsúlyozta, hogy szombaton fel kell majd venniük a kesztyűt a hazaiak munkabírásával.

 

"Ez egy nagyon erős csapat" - tette hozzá.

 

"Nagyon jó teljesítményekkel rukkolnak elő, akiket nagyon nehéz legyőzni."

 

"Ha nem nyújtasz 100 százalékos teljesítményt, akkor nem tudsz nyerni ellenük idegenben. Szóval már az első pillanattól kezdve mindent bele kell tennünk ebbe a meccsbe ahhoz, hogy győzhessünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Brentford - Manchester United

Premier League, 30. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!