Ten Hag reakciója a Brentford elleni döntetlenre

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag természetesen csalódott volt, miután a Brentford ellen 1-1-es döntetlent értek el a Premier League-ben.


Fel van adva a lecke

"Követtünk el hibákat, ezekről pedig természetesen beszélnünk kell majd. Máshogy kellett volna cselekednünk abban a szituációban, amelyből az egyenlítőgólt kaptuk, teljesen másként. Mint szoktam mondani, ha a hosszabbításban gólt tudsz szerezni, amit talán nem érdemeltél meg, akkor elismeréssel kell adóznom a csapat előtt, hogy kitartottak a mérkőzés végéig. Harcoltak, de szerintem a Brentford az egész mérkőzés során jobban akarta a győzelmet. Nekünk ezt a szellemiséget az egész mérkőzés során át kellett volna vennünk."

 

Válogatott szünet

"Tudjuk, hogy a válogatott szünetet követően mindig olyan időszak következik, amikor a szint nincsen olyan magasan, mint korábban, mert a játékosok kiestek a ritmusból. Különböző nemzetek, különböző játékrendszereiben játszottak, ilyenkor pedig mindig minimum egy félidőre szükségük van, hogy újra visszarázódjanak a játékunkba. De még ha nem is jászunk jól, akkor is nyernünk kell, amely majdnem sikerült is és számomra ez az, ami a leginkább csalódást keltő."

 

 

A Brentford nyomása

"Amíg jönnek az eredmények, addig ez nem, nem probléma. Újra elmagyarázom. Időnként mélyen védekeztünk és mint mondtam, a Brentford nagyon direkt volt, ezért számos második labdát veszítettünk. Védened kell a tizenhatosod területét és mi ezt elég jól meg is tettük. Nagyszerű kapussal rendelkezünk, aki parádésan játszott ma este, ezt ki kell mondanunk. Szerintem az eredményeink eléggé kiegyensúlyozottak január óta. Engedélyezünk lövéseket, de nem kapunk belőlük sok gólt. Helyzeteket dolgozunk ki, gondoljunk csak Rasmus Hojlund nagy lehetőségeire. Szereztünk egy gólt is, minden csak azon múlik, hogy a legvégéig ki tudunk-e tartani és elérni a célunkat."

 

Törekvés a kiegyensúlyozottságra

"Ne kicsinyítsük le a Brentford teljesítményét, mert azt láttam, hogy ellenük a Man City és a Liverpool is csak szerencsével tudott győzni. Azt láttam a Liverpool elleni meccsükön, hogy az első 35 percben a Brentfordnak kellett volna vezetéshez jutnia. Nekünk jobban kell teljesítenünk az ilyen helyzetekben. Nem vagyok elégedett a teljesítményünkkel, nem kell félreérteni. A játékosok is csalódottak a teljesítményük okán, de abban kigyensúlyozottabbnak kell lennünk, ahogyan a mérkőzéshez állunk. Másként, különösen az agresszió tekintetében másként kell teljesítenünk."

 

Onana fantasztikus volt

"Azt gondolom, hogy bizonyos helyzetekben jók voltunk, de amikor győzelemre álltunk, akkor nem érdemeltük meg. Ettől függetlenül meg kellett volna tartanunk a vezetést és ezzel a győzelmet, ezt pedig gyakrabban kellene megtennünk. Harcoltunk és sok nagy helyzetet dolgoztunk ki, Onana pedig fantasztikus volt ma este. Rasmus Hojlundnak hatalmas helyzete volt. Ha sikerül megszerezned a győztesgólt, akkor utána már ki kell tartanod az utolsó pillanatokig. Nagyon örülök Masonnek [Mount], de egyben sajnálom is, mert győzelmet érdemelt volna a találata." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!