Ten Hag reakciója a Chelsea elleni vereségre

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag úgy érezte, hogy csapatának jobban kellett volna menedzselnie a mérkőzést, amikor a Vörös Ördögök 4-3-as vereséget szenvedtek a Chelsea-től a Stamford Bridge-en rendezett bajnokin.


Jobb irányítás

"Rosszul kezdtünk egy labdaeladással és gyengén védekeztünk az első két támadásuk alkalmával. De már attól a pillanattól kezdve látni lehetett, hogy domináljuk a meccset, amibe később vissza is tudtunk jönni. Lenyűgöző volt, ahogyan játszottunk és megérdemeltük volna, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést. De nem lehet eladni egy vezetést úgy, ahogy mi tettük."

 

Rossz döntések

"Ez egy csapat teljesítményéből adódott össze és persze rá lehetne mutatni egyesével a játékosokra is. De ez nem erről szól. A csapat teljesített úgy, ahogy. Mint mondtam, csapatként az ilyen pillanatokban, amikor minden ennyire kaotikussá válik, közös erővel kell megbirkózni a körülményekkel, mi viszont nem ezt tettük. Rossz döntéseket hoztunk és nem segítettük ki egymást a labdatartásban sem. Meg kellett volna tartanunk a labdát és járatni egyik oldalról a másikra, vagy legalább passzolni és mozogni. A labda birtokában és anélkül is rossz döntéseket hoztunk."

 

 

Tovább előre

"Ez egyértelműen visszaesés, de most meg kell ezzel birkóznunk, újra fel kell állnunk a padlóról és ezt meg is fogjuk tenni. Ellenállóak vagyunk. Ma is látszódott, hogy ez mennyire igaz, abból, ahogyan magunk javára fordítottuk a mérkőzést, a futballunk minőségéből és hogy milyen szinten tudunk teljesíteni néhány nagyon nehéz pillanatban. De a futball az eredményekről szól és a lefújásig meg kell őrizned a vezetésedet."

 

Időnként lenyűgöző játék

"A bekapott gólok között és előttük is hihetetlen játékot mutattunk be, de váratlan hibákat vétettünk. Az első bekapott gólunk egy nem várt hiba után született, amely után nem tudtuk megakadályozni már az ellenfelünket. Szóval az egyéni hibák rossz eredményt szülnek, de a csapat összteljesítmény lenyűgöző volt, hihetetlenül jól és dominánsan játszottunk. Támadásban volt néhány remeklő játékosunk ma este, például Antony."

 

Hosszabbítás

"Nem tudom, hogy honnan szedték össze a nyolc percet. Nem tudom, hogy miből jött ez ki. De a mérkőzés utolsó perceiben jobban kell menedzselnünk a mérkőzést csapatként."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!