Csapathírek a Liverpool meccs előtt

A Manchester United problémákkal néz szembe védelme összeállításakor a vasárnapi, Liverpool elleni bajnokit megelőzően.


Victor Lindelöf és Lisandro Martinez legalább egy hónapra történt kidőlése 2 nappal a Chelsea ellen 4-3-ra elveszített idegenbeli bajnokit megelőzően került napvilágra, a londoni látogatásról pedig újabb két középhátvéd tért haza problémával.

 

Raphael Varane-t már sorozatban második mérkőzésén kellett a félidőben lecserélni, miután az első félidőben már húzta a lábát a Stamford Bridge-en.

 

A francia bekk helyére Jonny Evans állt be a szünetben - aki ezúttal tért vissza a márciusi, Liverpool és Brentford elleni kihagyott mérkőzéseket követően - de a pályán csak mindösszesen 21 percet tölthetett, helyére ugyanis Willy Kambwalat kellett beküldeni, ismét sérülés miatt.

 

A mérkőzést követően Erik ten Hag arról beszélt, hogy még túl korai lenne a védőpáros problémája súlyosságának megállapítása, de ha nem tudnak időre rendbe jönni a Mersey-partiak elleni vasárnapi, hazai rangadóra, akkor csak Harry Maguire-re számíthat Kambwala mellett, mint valódi középhátvédekre.

 

 

Kérdőjelek merülnek fel Casemiro állapotával kapcsolatban is, ugyanis a brazil középpályásnak szintén el kellett hagynia a pályát a második játékrészben, de újabb csereként történt pályára lépését követően Mason Mount eséllyel pályázhat az esetleges űr betöltésére.

 

Scott McTominay játéka szintén opció lehet a középpályára ha szükséges, míg Sofyan Amrabat és Christian Eriksen a kispadon ülték végig a Brentford és a Chelsea elleni bajnokikat is.

 

Sérüléséből való felépülése után a kapus, Altay Bayindir is már ott lehetett a cserék között a fővárosban, míg Amad - aki három héttel ezelőtt az emlékezetes győztesgólt szerezte a Liverpool ellen az FA-kupában - eltiltását letöltve már újra ott lehetett a meccsnapi keretben csütörtökön.

 

A három, hosszabb távon hiányzó játékosról nem érkeztek ezúttal friss információk.

 

Anthony Martial december óta nem állhatott a Vörös Ördögök rendelkezésére és továbbra is lágyék műtétje után lábadozik, míg Luke Shaw abban reménykedik, hogy problémáját követően a szezon vége előtt újra a pályán lehet.

 

Tyrell Malacia még, akivel régóta nem számolhat a szakmai stáb, ő a teljes 2023/24-es szezont kihagyta eddig.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

Premier League, 32. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!