Ten Hag: A következő szezonban is én ülök a United kispadján

Erik ten Hag a vasárnapi, Liverpool elleni rangadót megelőzően elszántan kijelentette, "nincsenek kétségei" azt illetően, hogy a következő idényben is ő lesz a Manchester United menedzsere.


A Vörös Ördögöket irányító holland szakember, aki egy hete azt nyilatkozta, "nem érdekli" az, hogy a United kispadját egyre gyakrabban az angol válogatott szövetségi kapitánya, Gareth Southgate nevével hozzák össze, a Chelsea ellen csütörtökön este elszenvedett bajnoki vereséget követően is kitartott abbéli hite mellett, hogy a következő szezont is vele kezdi meg a klub az Old Traffordon.

 

"Nincsen semmilyen kétségem ezt illetően" - kezdte Ten Hag a Sky Sports-nak.

 

"Én csak a saját feladatomra, a folyamatainkra, a projektünkre koncentrálok. Én nagyon szeretnék még itt lenni, élvezem. Számomra nagy kihívást jelent."

 

 

A Sky Sports News még március végén számolt be róla, hogy a Unitednél még nem hoztak végső döntést Ten Hag jövőjét illetően, de egyelőre vele terveznek a következő szezonra, beleértve a nyári felkészülést és a potenciális átigazolásokat is.

 

Azóta a manchesteriek azonban több csalódást is át kellett éljenek a Premier League-ben, ugyanis egy hét leforgása alatt a Brentford és a Chelsea ellen is a hosszabbításban kapott gólokkal vesztettek pontokat, amelyekkel még távolabb kerültek a Bajnokok Ligája indulást érő helyektől.

 

A vasárnapi, listavezető Liverpool elleni derbit megelőzően a United a bajnokság hatodik helyén áll, kilenc pontos hátrányban az ötödik helyezett Tottenham Hotspur mögött. Szezonbeli gólarányuk jelenleg -1.

 

Azonban a hullámvölgyek ellenére Ten Hag eltökélt azt illetően, hogy a Manchester United, amely már a legrangosabb európai kupasorozat csoportkörében búcsúzni kényszerült ebben az idényben, fejlődik.

 

"Nem mindig sikerül a megfelelő módon és azt az eredményt elérnünk, mint szeretnénk, de abban biztos vagyok, hogy jó irányba tartunk és el fogunk érni oda, ahova szeretnénk" - zárta.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

Premier League, 32. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!