Ten Hag: Több ilyen teljesítmény várok Antonytól

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag le volt nyűgözve Antony Chelsea elleni teljesítményétől, és szeretné, ha a jövőben is hasonlót látna.


A szélső csütörtökön volt először kezdő bajnoki mérkőzésen a naptári évben, miután a kispadról többször is eredményesen lépett pályára, többek között a Liverpool elleni, nemrégiben megnyert FA-kupa-meccsen szerzett egyenlítő gólt.

 

A jobbszélen játszó Antony a Chelsea védelmének bal oldalán okozott gondot az egész mérkőzés során, és jól reagált az első félidőben ellene megítélt büntetőre, amikor a félidő után remek asszisztot adott Alejandro Garnacho második góljához.

 

Bár a Kékek két - hajrában szerzett - gólja végül 4-3-as vereséget jelentett a Vörös Ördögöknek, Antony esti teljesítménye pozitívumként értékelhető, a United pedig hétvégén a Liverpoolt fogadja a Premier League-ben.

 

 

A vasárnapi mérkőzés előtt Ten Hag a brazil Stamford Bridge-en nyújtott teljesítményéről beszélt, mondván, hogy az olyan szintű volt, amit szeretne többször látni huszonegyes számú játékosunktól.

 

"Tudom, hogy képes rá" - kezdte a menedzser pénteken, a mérkőzés előtti, a klubmédiának adott interjúban.

 

“Olyan sokszor láttam már ilyet, amikor az Ajax menedzsere voltam, de itt ilyet még nem láttunk."

 

"Talán az elején [Antony United-karrierjének] láttunk egy villanást, az első három meccsen, amikor három gólt lőtt, de utána [csak] véletlenül, mint a Barcelona ellen a tavalyi szezonban, amikor a győztes gólt szerezte, de képes rá."

 

"Tegnap este azt az Antonyt láttam, akit látni akarok."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!