Ten Hag Rashford sérüléséről beszélt

A Manchester United támadóját, Marcus Rashfordot sérülés miatt le kellett cserélni a vasárnapi, Liverpool elleni döntetlen alkalmával körülbelül egy óra elteltével, és Erik ten Hag menedzser elárulta, hogy szerinte mennyire komoly a sérülése.


Tízes számú játékosunk a Mersey-partiak ellen tért vissza a kezdőcsapatba, miután csütörtök este csereként szerepelt a United Chelsea elleni vereségén a Stamford Bridge-en, és az angol válogatott játékos ragyogóan kezdte a mérkőzést a bal szélen.

 

Rashford azonban csak alig több, mint 60 percet játszott a találkozón, majd jelezte a kispadnak, hogy cserét kér, nem sokkal később pedig Antony váltotta őt.

 

Kelletlenül ült le, és a sérülés pontos részletei még nem ismertek, de Ten Hag menedzser nyugodtnak tűnt, amikor arról beszélt, hogy csatárának mennyi ideig kell majd a pálya szélén maradnia.

 

 

A holland az MUTV-nek nyilatkozva Rashford sérüléséről a következőket mondta: "Nem vagyok benne biztos, de nem hiszem, hogy hosszú kihagyás lesz."

 

Ez a kezdeti pozitív kilátás a menedzser részéről megkönnyebbülést jelenthet, tekintve, hogy a klub az elmúlt héten aggasztó ütemben szedte a friss sérüléseket, különösen a védekező pozíciókban.

 

A United a jövő hétvégén a Vitality Stadionba utazik a Bournemouth ellen a Premier League-ben, a következő héten pedig Ten Hag csapata a Coventry City ellen lép pályára a Wembley Stadionban, ahol az FA-kupa döntőjébe jutásért küzdünk.

 

Ezek a kulcsfontosságú mérkőzések megkövetelik, hogy Ten Hag minél erősebb csapatból válogathasson, és a hír, hogy Rashford sérülése nem tűnik túl súlyosnak, nagy lökést adhat a támadóegységnek.

 

További friss információkat valószínűleg a következő napokban ad majd a holland menedzser a Cseresznyések elleni találkozó előtt. Közben a mérkőzés előtt a klub megerősítette, hogy a középpályás, Scott McTominay sérülés miatt hiányzott a Liverpool elleni meccsre készülő keretből.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!