Csapathírek a Bournemouth meccs előtt

Erik ten Hag friss hírekkel szolgált a Manchester United keretének állapotával kapcsolatban a szombati, Bournemouth elleni idegenbeli bajnokit megelőzően.


Jonny Evans és Raphael Varane kidőléséről már tegnap hírt adott a klubmédia.

 

Így a tapasztalt duó csatlakozott a már eddig is sérülésekkel bajlódó védőtársakhoz, akiket Lisandro Martinez, Luke Shaw, Tyrell Malacia és Victor Lindelöf alkot. Mellettük Anthony Martial sincs bevethető állapotban.

 

Scott McTominay kihagyni kényszerült a Liverpool elleni 2-2-es hazai döntetlent és nagy valószínűséggel nem lesz a következő mérkőzés idejére sem megfelelő erőnléti állapotban, azonban az akadémia egy másik neveltje, Marcus Rashford már edzhetett, így csapata rendelkezésére állhat.

 

 

"Scott? Nem hiszem" - válaszolta Ten Hag hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján, amikor a skót középpályás bevethetőségét illetően kérdezték.

 

"Még lesz egy edzésünk, tehát van még egy napunk a meccsig, ő pedig nagyon azon lesz, hogy rám cáfoljon."

 

"Nagyon szeretne holnap ott lenni a meccsnapi keretben, de szerintem ez nagyon kérdőjeles. És aztán ott van Rashford is ... Rashy tegnap már edzett, aztán majd meglátjuk a mai után miként tud regenerálódni."

 

"Ma még lesz egy gyakorlásunk, amelyet követően fogunk majd döntéseket hozni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Bournemouth - Manchester United

Premier League, 33. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!