Korai csapathírek a kupa elődöntő előtt

A Manchester United számos hiányzóval kell, hogy készüljön a Coventry City elleni FA-kupa elődöntőre - de várhatóan legalább egy játékos visszatérhet.


Antony sérülés miatt kihagyni kényszerült a szombati, Bournemouth ellen 2-2-re végződött bajnoki döntetlent, de a keddi, Carringtonban tartott sajtónyilvános edzésen nagy vigyorral az arcán kapták lencsevégre.

 

A brazil társaságban vett részt a passzjáték erősítésére szolgáló gyakorlatok végzésében Alejandro Garnacho, akit a dél-angliai összecsapáson többek között erőnléti problémák miatt kellett lecserélni a félidőben.

 

 

A Vörös Ördögök 21-esének várható visszatérése mellett azonban így is hosszú sérült listával kell majd megbirkóznia Erik ten Hagnak, ugyanis Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Anthony Martial, Luke Shaw és Raphael Varane biztosan nem állhat majd rendelkezésére a Wembley-ben.

 

Scott McTominay és Jonny Evans is kihagyták a Cseresznyések elleni idegenbeli megmérettetést, de Erik a mérkőzés előtt még arról számolt be, hogy a skót középpályás keményen dolgozik azért, hogy ott lehessen a meccsnapi keretben a Vitality Stadiumban.

 

Emellett arról is beszélt a holland menedzser, hogy Evans poszttársához, Varane-hoz képest csak kisebb léptékű izom problémával küzd, de az észak-ír válogatott bekk várható visszatérési idejét nem pontosította.

 

A klub akadémiájának három neveltje, Harry Amass, Habeeb Ogunneye és Ethan Wheatley is bekerültek az előző hétvége meccsnapi keretébe és kedden is részt vettek a felnőtt csapat edzésén.

 

Ten Hag várhatóan a hét későbbi részében ad majd további tájékoztatást csapata állapotát illetően. 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Coventry - Manchester United

FA-Kupa, elődöntő

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!