Csapathírek a vasárnapi elődöntő előtt

Erik ten Hag friss hírekkel szolgált csapata állapotát illetően a Wembley-ben megrendezésre kerülő FA-kupa elődöntőt megelőzően.


A Vörös Ördögök magyar idő szerint vasárnap 16:30-kor lépnek pályára a Wembley-ben megrendezésre kerülő FA-kupa elődöntőjében a Coventry csapata ellen, a találkozón pedig eldől, hogy melyik alakulat fog májusban összecsapni a Chelsea - Manchester City találkozó továbbjutójával a fináléban.

 

A Mark Robinson csapatával vívott párharc előtti sajtótájékoztatón kiderült, hogy a Unitednek számos sérültje van, főleg a védelem összeállítása okozhat majd fejfájást a holland menedzsernek, akinek ettől függetlenül eltökélt szándéka, hogy vasárnap újabb lépést tegyen a Vörös ördögök menedzsereként második trófeájának megnyerése felé.

 

Jonny Evans, Victor Lindelöf, Tyrell Malacia, Lisandro Martinez, Luke Shaw és Raphael Varane is kihagyni kényszerülnek az elődöntőt, ezt leszámítva viszont kaptunk pozitív híreket is a menedzsertől.

 

Antony és Scott McTominay is úgy fest bevethetők lesznek vasárnap és ha minden jól megy Harry Maguire is a menedzser rendelkezésére fog állni. 

 

"Igen, arra számítok, hogy Scott és Antony a keretben lehetnek vasárnap" - jelentette ki Ten Hag. "Scott nem edzett velünk egész héten, szerdán már részlegesen viszont csatlakozhatott, a mai nap alapján viszont úgy gondolom számíthatok rá. Antony egész héten részt vett az edzéseken."

 

"Ahogy már mondtam, Harry a Bournemouth elleni találkozón kisebb problémával küszködött és eddig nem is edzett a héten, de ma visszatért a pályára és remélem vasárnap bevethető lesz."

 

Anthony Martial szintén azok sorát erősíti, akikre nem számíthat az elődöntőben a menedzser.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Coventry - Manchester United

FA-Kupa, elődöntő

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!