Ten Hag mesélt a Wilcoxszal való találkozásáról

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag azt szeretné, ha az új technikai igazgató, James Wilcox segítségével előre tudná mozdítani a dolgokat.


Wilcox, aki játékosként 1995-ben bajnoki címet ünnepelhetett a Balckburn Rovers csapatával távozott a Southampton együttesétől, hogy munkába állhasson az Old Traffordon és már találkozott is a holland menedzserrel, hogy átbeszéljék terveiket.

 

Amikor Eriket a sajtótájékoztatón arról kérdezték mennyire lesz szoros az együttműködés a holland ezt mondta: "Nagyon szoros és jó viszont kell kialakítanunk, mert ez nagyon fontos."

 

"Egy kicsit le vagyunk maradva a folyamatainkban és utol kell érnünk magunkat, tehát gyorsítanunk kell a folyamatokat."

 

Wilcox a Manchester City-nél dolgozott mielőtt a Southamptonhoz került, de Ten Hag már a kinevezése előtt jól ismerte. A párosnak hétfőn volt az első személyes találkozója azt követően, hogy a hétvégén a United tovább jutott az FA-kupa fináléjába a Coventry City elleni elődöntőből.

 

 

"Igen, tegnap találkoztam vele először" - tette hozzá a menedzser. "Beszélgettünk, de ezen a héten nem lesz sok időnk folytatni, de gyorsan fogunk haladni. Természetesen ismerem a munkásságát, tudom, hogy a Manchester City-nél az ifikkel foglalkozott és rengeteg tapasztalatot szerzett."

 

"Tudom, hogy megjárta a Southamptont is, ezért nagyon is várom a közös munkát."

 

Ami Wilcox szerepét illeti, érkezésekor a United megerősítette, hogy Jason a futballrészleg minden területével együtt fog működni a legmagasabb szintű teljesítmény eléréséhez.

 

Addig is a Vörös Ördögök pedig szerda este a Sheffield United csapatával találkoznak majd hazai pályán, szombat délután pedig a Burnley látogat az Old Traffordra.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Sheffield United

Premier League, 29. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!