Ferguson: Berbatov kidõlt, a többiek egészségesek

Sir Alex Ferguson elmondása szerint csapata egészséges a Seattle Sounders elleni mérkõzés elõtt, azonban Dimitar Berbatov kénytelen lesz kihagyni a mérkõzést sérülés miatt.


Ahogyan arról korábban beszámoltunk a bolgár csatár bokasérülést szenvedett a csapat hétfõi, portlandi edzésén, így nem lesz bevethetõ a Vörös Ördögök második felkészülési mérkõzésén, csakúgy, mint a kerethez késõbb csatlakozó játékosok sem - annak ellenére, hogy rengeteg olyan pletyka látott napvilágot, hogy David de Gea most mutatkozik be újdonsült együttesében, megosztva a kapusposztot Ben Amos.

 

"Berba rúgást kapott az edzõközpontban, valamikor a gyakorlás végén" - kezdte Sir Alex a MUTV-nek a hétfõi, a Nike portlandi fõhadiszállásán tartott edzésre utalva.

 

"Úgyhogy õ ezúttal nem lesz bevethetõ. Mellette a késõbb érkezõkre se számítok. Õk majd Chicagoban fognak játszani. De Gea se fog még játszani, õt is a Chicago ellen fogom bevetni."

 

 

Így tehát a spanyol portás mellett Tom Cleverley, Danny Welbeck, Chris Smalling és Phil Jones se számíthat bevetésre, azonban a skót menedzser elégedett, hogy többi játékosa miként halad a felkészüléssel a New England Revolutions elleni gyõzelmet követõen.

 

"Azt hiszem jobban készen állunk mostanra" - tette hozzá.

 

"Remek felkészülésen vagyunk túl ezen a héten, és hihetetlen edzésmunkát végeztek a fiúk. Sokkal élesebbek vagyunk. Minõségi és az iram szempontjából mindenképpen javultak az edzéseken mutatott teljesítmények, úgyhogy már nagyon várom a folytatást."


 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!